Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες, Luxury Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Μαγευτείτε από τα λαμπερά Χριστουγεννιάτικα φώτα στο Griffith Park με το ετήσιο Holiday Light Festival
  • Ζήστε τη γιορτινή πολυτέλεια στη φωτισμένη Rodeo Drive, την διάσημη λεωφόρος του Beverly Hills
  • Απολαύστε την απόλυτη Xριστουγεννιάτικη εμπειρία στο The Grove με το τεράστιο δέντρο, παγοδρόμιο και τον Άγιο Βασίλη
  • Διασκεδάστε με το μαγική εκδήλωση Grinchmas στα Universal Studios
  • Βυθιστείτε στη Xριστουγεννιάτικη μαγεία του Disneyland Resort με εορταστικές παρελάσεις και shows
  • Περιηγηθείτε στα φωταγωγημένα κανάλια της Venice
  • Χειροκροτήστε την εντυπωσιακή Hollywood Christmas Parade με την παραδοσιακή παρέλαση με άρματα και διασημότητες
  • Θαυμάστε την κλασική Χριστουγεννιάτικη μαγεία του “Καρυοθραύστη” από το Los Angeles Ballet

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Τα φετινά Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες υπόσχονται έναν μοναδικό συνδυασμό γιορτινής λάμψης και κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας. Η πόλη, γνωστή για το Hollywood και την κινηματογραφική της λάμψη, μετατρέπεται σε έναν μαγευτικό προορισμό με Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Ξεκινήστε τη βόλτα σας στη Rodeo Drive, όπου τα πολυτελή καταστήματα λάμπουν από τα εντυπωσιακά φώτα των γιορτών. Στο The Grove, θα απολαύσετε τη θέα ενός τεράστιου Χριστουγεννιάτικου δέντρου και το παγοδρόμιο που φέρνει την απόλυτη γιορτινή εμπειρία.

Για διασκέδαση με θεματικό χρώμα, τα Universal Studios σας προσκαλούν στο ”Grinchmas”, όπου ο Grinch ζωντανεύει με παραστάσεις και δραστηριότητες. Αν προτιμάτε μια πιο ήσυχη βόλτα, τα φωταγωγημένα κανάλια της Venice προσφέρουν μια ρομαντική και χαλαρή ατμόσφαιρα. Με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από 10°C έως 20°C, το Λος Άντζελες είναι ιδανικός προορισμός για Χριστουγεννιάτικες διακοπές χωρίς το βαρύ χειμωνιάτικο κρύο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε τις υπαίθριες γιορτές με ευχάριστο καιρό.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Τιμή κατόπιν αιτήματος, σε δίκλινο δωμάτιο σε 5* ξενοδοχείο – Διάρκεια 8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 7 διανυκτερεύσεις εντος του εορταστικού διαστήματος Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς & Φώτων.

Τι περιλαμβανεται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια προς/από Λος Άντζελες σε Business class που περιλαμβάνει 1x χειραποσκευή 10 κιλών & 1x παραδοτέα αποσκευή 32 κιλών κατ’επιβάτη
  • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Λος Άντζελες με πρωινό
  • Ιδιωτική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
Περισσότερα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς & των Φώτων.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1η

    1st Day

    ΑΘΗΝΑ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

    Αναχωρείτε από την Αθήνα με πτήση προς το διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με ενδιάμεση στάση σε κάποια Ευρωπαϊκή πόλη. Μετά την άφιξή σας, ιδιωτική μεταφορά θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Αφού κάνετε check-in και τακτοποιηθείτε στο δωμάτιό σας, ξεκουραστείτε από το ταξίδι σας. Στη συνέχεια, προτείνουμε να εξερευνήσετε την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο σας και να απολαύσετε τον εντυπωσιακό καιρό της Καλιφόρνιας. Εξερευνήστε τους κοντινούς δρόμους γεμάτους μαγαζιά και καφέ και γνωρίστε την τοπική ζωή.

    Για το βράδυ, απολαύστε μια γαστρονομική εμπειρία στο République, ένα εστιατόριο που συνδυάζει Γαλλική και Καλιφορνέζικη κουζίνα. Βρίσκεται σε ένα ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο και προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα φρέσκα μπισκότα και το εκλεκτό κρασί του!

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    HOLLYWOOD WALK OF FAME – GRIFFITH OBSERVATORY – GRIFFITH PARK – DOLBY THEATRE

    Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλήρες πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Σειρά έχει μια βόλτα στο Hollywood Walk of Fame, όπου μπορείτε να αναζητήσετε τα αστέρια των αγαπημένων σας καλλιτεχνών και να φωτογραφηθείτε μπροστά από το εμβληματικό θέατρο TCL Chinese Theatre. Κατευθυνθείτε έπειτα στο Griffith Observatory για μια εκπληκτική θέα της πόλης και του εμβληματικού σήματος του Hollywood. Το Griffith Park, είναι όμορφα στολισμένο για τις γιορτές. Απολαύστε μια χαλαρή βόλτα κάτω από τον λαμπερό ήλιο του Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, εξερευνήστε το Dolby Theatre, όπου πραγματοποιείται η τελετή των βραβείων Oscars.

    Μια καλή ιδέα για μεσημεριανό γεύμα είναι το Providence, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin. Ο σεφ Michael Cimarusti συνδυάζει καθαρότητα και γεύσεις από Ασία και Μεσόγειο, με φρέσκα θαλασσινά όπως halibut και sashimi hiramasa, και signature πιάτο το μαλακό αυγό με αχινό Santa Barbara uni. Το απόγευμά σας μπορεί να περιλαμβάνει μια βόλτα στη Sunset Boulevard για να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του Χόλιγουντ.

  • Ημέρα 3η

    3rd Day

    UNIVERSAL STUDIOS – UNIVERSAL CITY WALK – LACMA

    Αφού ολοκληρώσετε το πρωινό στο ξενοδοχείο, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα Universal Studios Hollywood, όπου οι γιορτές ζωντανεύουν με το Grinchmas. Εξερευνήστε το πάρκο, παρακολουθήστε μοναδικά θεάματα και κάντε μια βόλτα στο Universal CityWalk για ψώνια και διασκέδαση. Στη συνέχεια, απολαύστε το μεσημεριανό σας γεύμα στο n/naka, γνωστό για το εξαιρετικό kaiseki μενού του.

    Το απόγευμα, επισκεφθείτε το Los Angeles County Museum of Art (LACMA) για να ανακαλύψετε σύγχρονη τέχνη και να θαυμάσετε το εμβληματικό Urban Light. Ολοκληρώστε τη μέρα σας με δείπνο στο Osteria Mozza. Αυτό το Ιταλικό εστιατόριο με 1 αστέρι Michelin, θα σας εντυπωσιάσει με δημιουργικά κοκτέιλ και εξαιρετικά ζυμαρικά. Δοκιμάστε τα orecchiette με λουκάνικο και φυσικά το κέικ ελαιολάδου με παγωτό.

  • Ημέρα 4η

    4th Day

    SANTA MONICA PIER – ΠΑΡΑΛΙΑ VENICE

    Ξεκινήστε τη μέρα σας στο εμβληματικό Santa Monica Pier, όπου μπορείτε να απολαύσετε βόλτες στη ρόδα και διασκεδαστικά παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα. Χαρείτε τις παραθαλάσσιες δραστηριότητες, με τη δυνατότητα να κάνετε ποδηλασία ή μια χαλαρή βόλτα στον παραλιακό δρόμο. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τη Παραλία Venice, όπου οι καλλιτέχνες του δρόμου και οι ζωντανές παραστάσεις δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα πολύχρωμα κανάλια, μια γραφική γωνιά που θυμίζει τη Βενετία.

    Για μεσημεριανό, μια καλή ιδέα είναι το Rustic Canyon, ένα εστιατόριο που ξεχωρίζει για τη σύγχρονη Καλιφορνέζικη κουζίνα και τις τοπικές πρώτες ύλες. Μετά το γεύμα, επιστρέψτε στην παραλία για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα του Ειρηνικού, περπατώντας κατά μήκος του παραλιακού δρόμου ή χαλαρώνοντας με ένα παγωτό στο χέρι. Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να επισκεφθείτε τα κοντινά καταστήματα για ψώνια ή να απολαύσετε έναν καφέ σε κάποιο από τα παραλιακά καφέ της Santa Monica.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    THE BROAD MUSEUM – WALT DISNEY CONCERT HALL – ARTS DISTRICT – CHINATOWN

    Αφού ολοκληρώσετε το πρωινό στο ξενοδοχείο, ετοιμαστείτε για μια μέρα πολιτισμού. Ανακαλύψτε τη σύγχρονη τέχνη στο The Broad Museum, όπου εκτίθενται έργα από καλλιτέχνες όπως ο Jeff Koons και η Yayoi Kusama. Θαυμάστε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του Walt Disney Concert Hall, ένα αριστούργημα του Frank Gehry. Το μεσημέρι μπορείτε να δοκιμάσετε το εστιατόριο Bestia, με εξαιρετική Ιταλική και Καλιφορνέζικη κουζίνα.

    Ένα από τα δημοφιλή πιάτα του είναι το ολόκληρο ψάρι γεμιστό με φρέσκα λαχανικά. Μην παραλείψετε φυσικά και τη σοκολατένια τάρτα με αλατισμένη καραμέλα για επιδόρπιο. Στη συνέχεια, εξερευνήστε το Arts District, όπου τα πολύχρωμα graffiti δίνουν ζωντάνια στην περιοχή. Ολοκληρώστε τη μέρα σας στην Chinatown, απολαμβάνοντας αυθεντικά dim sum σε ένα από τα ιστορικά της εστιατόρια.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    RODEO DRIVE – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BEVERLY HILLS

    Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, ανακαλύψτε τη μαγευτική ατμόσφαιρα της Rodeo Drive, όπου τα πολυτελή καταστήματα είναι στολισμένα με εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Περπατήστε ανάμεσα στις βιτρίνες, απολαμβάνοντας τις δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών και την πολυτέλεια που αποπνέει η περιοχή του Beverly Hills. Στη συνέχεια, κάντε μια στάση στο εμβληματικό Ξενοδοχείο Beverly Hills για ένα κομψό απογευματινό τσάι, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με λαχταριστά εδέσματα και ζεστό τσάι, απολαμβάνοντας τη μαγευτική ατμόσφαιρα του ιστορικού αυτού ξενοδοχείου.

    Για να ολοκληρώσετε τη μέρα σας, κατευθυνθείτε στο Spago Beverly Hills, το βραβευμένο εστιατόριο του διάσημου σεφ Wolfgang Puck. Με το εκλεπτυσμένο του μενού που συνδυάζει τις καλύτερες γεύσεις της Καλιφόρνιας με μια πινελιά διεθνούς κουζίνας, το Spago προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Με κομψό σχεδιασμό, προσφέρει εποχικό μενού à la carte και το πολυβραβευμένο California Tasting Menu.

  • Ημέρα 7η

    7th Day

    THE GROVE – DISNEYLAND RESORT

    Σήμερα, είναι Χριστούγεννα! Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια επίσκεψη στο The Grove. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τις Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, τα εντυπωσιακά φώτα και την ατμόσφαιρα γιορτής. Κάντε μια βόλτα στους καταπράσινους χώρους του, θαυμάστε το εντυπωσιακό συντριβάνι και μην ξεχάσετε να σταματήσετε στο εμβληματικό παλιό τραμ που βρίσκεται στο κέντρο του εμπορικού συγκροτήματος. Για μεσημεριανό, μπορείτε να εξερευνήσετε την περιοχή γύρω από το The Grove, η οποία προσφέρει πληθώρα εστιατορίων και καφέ με ποικιλία γεύσεων.

    Για χριστουγεννιάτικο δείπνο, προτείνουμε το Nick & Stef’s Steakhouse, ένα βραβευμένο fine dining εστιατόριο που προσφέρει εξαιρετικές επιλογές σε steak και θαλασσινά. Η κομψή του ατμόσφαιρα και η προσοχή στη λεπτομέρεια θα κάνουν τη βραδιά σας αξέχαστη, ιδανική για να γιορτάσετε αυτή τη μαγική ημέρα. Αργότερα, κατευθυνθείτε στο Disneyland Resort, όπου η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει με εντυπωσιακές παρελάσεις και φωτεινές διακοσμήσεις. Αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεμάτες γιορτινή χαρά!

  • Ημέρα 8η

    8th Day

    ΑΓΟΡΑ GRAND CENTRAL – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

    Σήμερα είναι η μέρα αποχώρησης. Αφιερώστε το πρωί στην Αγορά Grand Central, όπου μπορείτε να απολαύσετε τοπικές λιχουδιές και φρέσκα προϊόντα από διάφορους πάγκους. Η πολυσύχναστη αυτή αγορά προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με επιλογές που κυμαίνονται από tacos μέχρι σάντουιτς και καφέ. Περπατήστε ανάμεσα στους πολύχρωμους πάγκους και απολαύστε την ατμόσφαιρα.

    Στη συνέχεια θα κάνετε check-out από το ξενοδοχείο και η ιδιωτική μεταφορά θα σας πάει στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα γεμάτοι αναμνήσεις και νέες εμπειρίες από αυτό το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Λος Άντζελες!

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ