Business Travel

JOURNEY TO EXPLORE WORLD

Ο Πιστός σας Συνεργάτης στο Επαγγελματικό Ταξίδι.
Στη My Blossom Travel πηγαίνουμε τo Business Travelling στο επόμενο επίπεδο.

Σήμερα σε έναν απόλυτα παγκοσμιοποιημένο κόσμο εργασίας, το Επαγγελματικό Ταξίδι αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τομείς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Ο σύγχρονος business ταξιδιώτης είναι απολύτως δικαίως ο πιο απαιτητικός ταξιδιώτης, καθώς για εκείνον/εκείνη η πτήση από Λονδίνο – Νέα Υόρκη και από εκεί στο Τόκιο είναι απλή καθημερινότητα, ενώ πραγματικά ο χρόνος του/της είναι χρήμα. Παράλληλα, το γνωστό μότο «mixing business with pleasure» στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σχεδόν απαραίτητη συνθήκη, καθώς, όταν κάποιος απαιτείται να περνάει εβδομάδες ή ακόμη και μήνες ταξιδεύοντας από τη μία χώρα στην άλλη, η χαλάρωση και η ψυχαγωγία του είναι μείζονος σημασίας, προκειμένου να μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στον απαιτητικό εργασιακό του χώρο κάθε φορά.

Αποκλειστικές, αποτελεσματικές και καινοτόμες υπηρεσίες.

Το γεγονός πως υπηρετούμε με συνέπεια τον απαιτητικό τομέα του luxury travelling εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και χειριζόμαστε τα ταξίδια HNW προσώπων είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής 12 μήνες το χρόνο, μας κάνει τον πιο πολύτιμο συνεργάτη για κάθε ιδιώτη ή εταιρεία που αναζητά κορυφαίες υπηρεσίες στο κομμάτι του business travelling. Προσφέρουμε στους πελάτες μας αποκλειστικές, αποτελεσματικές και καινοτόμες υπηρεσίες 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στον τομέα του εταιρικού και επαγγελματικού ταξιδιού και της διαχείρισης του και δουλεύει αδιάλειπτα, εκμεταλλευόμενη το τεράστιο δίκτυο μας σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορεί να προσφέρει στο σύγχρονο business traveller μία τέλεια οργανωμένη και προσωποποιημένη ταξιδιωτική εμπειρία, χωρίς εκπλήξεις και προβλήματα, και να μπορεί να του εγγυηθεί πως το μόνο πράγμα που θα τον απασχολήσει είναι οι επιδόσεις του στην επόμενη μεγάλη συνάντηση, συγχώνευση ή συμφωνία που έχει να φέρει εις πέρας.

Προσφέρουμε:

 • Κέντρο υποστήριξης 24/7, επανδρωμένο με κορυφαίους business travel experts
 • Μία απολύτως αφοσιωμένη ομάδα αποτελούμενη από τους καλύτερα εκπαιδευμένους επαγγελματίες στο χώρο του business travelling
 • Τεράστιο δίκτυο συνεργατών σε παγκόσμιο επίπεδο
 • Εκτέλεση πληρωμών με τους πιο σύγχρονους τεχνολογικά τρόπους
 • Βέλτιστη εφαρμογή των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών
 • Προσωποποιημένα ταξιδιωτικά πλάνα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη
 • Εγγύηση καλύτερης τιμής
 • Ευελιξία πληρωμών με την πληρωμή να μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και 2 μήνες μετά την κράτηση
 • Κατηγοριοποιημένο travel invoicing
 • Εκτενή γνώση των επαγγελματικών κέντρων σε όλο τον κόσμο
 • Μεγάλη εμπειρία στα ταξιδιωτικά γκρουπ και στον απαιτητικό κόσμο του business travelling
 • Ουσιαστική κατανόηση των αυξημένων και ιδιαίτερων αναγκών του σύγχρονου business traveller

Unique Experiences

Για εμάς κάθε Business Traveller είναι απολύτως μοναδικός, γι’ αυτό και είμαστε το μόνο Agency που σχεδιάζει εντελώς προσωποποιημένα ταξιδιωτικά προγράμματα και προσφέρει καινοτόμες, Concierge λογικής Υπηρεσίες.

Crew & Team Travelling

Είτε η ανάγκη σας είναι να μεταφέρετε την ομάδα ή το πλήρωμά σας στην άλλη άκρη της Ελλάδας ή στην άλλη άκρη του κόσμου, εμείς προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

VIP Travelling

Οι HNWI είναι κυριολεκτικά η ειδικότητά μας, κατά συνέπεια η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων και των αναγκών των υψηλόβαθμων στελεχών και των VIP ταξιδιωτών είναι εγγυημένη υπόθεση στην My Blossom Travel.

Last Minute Traveller

Στον απαιτητικό και ανταγωνιστικό εταιρικό κόσμο οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι πάντα έτοιμη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Events & Conferences

Τα εταιρικά δείπνα, οι επαγγελματικές εκδηλώσεις, τα ταξίδια για το bonding των εργασιακών ομάδων, τα δημιουργικά workshops αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για εμψυχωμένο και χαρούμενο ανθρώπινο δυναμικό. Παρέχουμε τις πιο πλήρεις υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα, δίνοντας ουσιαστικό νόημα στη φράση “business & pleasure”.

Δημοφιλείς Προορισμοί

Ανακαλύψτε εμβληματικούς προορισμούς για Business Travelling που συνδυάζουν την άνεση και την πολυτέλεια. Από την πολυάσχολη μητρόπολη της Νέας Υόρκης στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου και την καινοτόμο πόλη του Τόκιο, αυτοί οι παγκόσμιοι προορισμοί προσφέρουν ιδανικά περιβάλλοντα για επιτυχημένες επαγγελματικές συναντήσεις και αξέχαστες εμπειρίες.

Τα προσωπικά σας στοιχεία

Title *

Όνομα *

Επώνυμο *

Email address *

Κωδικός χώρας *

Κινητό Τηλέφωνο *

Στοιχεία της εταιρείας

Όνομα εταιρείας *

Τίτλος επιχείρησης *

Κλάδος της βιομηχανίας *

Διεύθυνση *

Πόλη *

Νομός *

Ταχ. Κώδικας *

Χώρα *

Εταιρικές ταξιδιωτικές πληροφορίες

Κύριος προορισμός *

Αριθμός υπαλλήλων *

Travel class *

Νόμισμα *

Budget *

Σχόλια