Πάσχα στο Μπαλί, Deluxe Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Το Μπαλί είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εξωτικους προορισμούς στο κόσμο
  • Απόλυτη φυσική ομορφιά του Μπαλί με ηφαίστεια και ατελείωτους καταπράσινους ορυζώνες
  • Εκπληκτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και λευκή άμμο
  • Είναι ο παράδεισος των surfers, με καταπληκτικά κύματα για surf
  • Οι ναοί του Μπαλί είναι μοναδικοί στο κόσμο όπως και οι καταρράκτες του
  • Η υποβρύχια ζωή του Μπαλί είναι εντυπωσιακή
  • Το Μπαλί έχει μια ζωντανή εορταστική ατμόσφαιρα, με παρελάσεις και παραδοσιακές τελετές
  • Όλο το χρόνο καλοκαίρι
  • Η κουζίνα του Μπαλί είναι γνωστή για την πλούσια γεύση και την ποικιλία των πιάτων της
  • Το Μπαλί είναι γνωστό για τα χειροποίητα κοσμήματα, τα υφάσματα και τα τοπικά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Αυτό το Πάσχα, θα πρέπει να επιλέξετε το Μπαλί για το ταξίδι σας. Το Μπαλί είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας. Υπάρχει ακατέργαστη ομορφιά παντού και γύρω από αυτό το νησί με μυριάδες εντυπωσιακά ηφαίστεια, κρυστάλλινες παραλίες, καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης, πανέμορφους καταρράκτες, εμβληματικούς ορυζώνες καθώς και τεράστια ποικιλία στη νυχτερινή ζωή. Επιπλέον, το Μπαλί προσφέρει μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία, με τα παραδοσιακά χωριά και τoυς ναούς να προσφέρουν μια ματιά στην παραδοσιακή ζωή των Βαλινέζων.

Το πρώτο μέρος του ταξιδιού μας θα λάβει χώρα στην περιοχή Nusa Dua, μια παραθαλάσσια πόλη στη Μπαλί. Εδώ, θα απολαύσετε ένα πιο χαλαρωτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επισκέψεις στις εκπληκτικές παραλίες της περιοχής, περιπάτους στις τοπικές αγορές και δοκιμές των υπέροχων τοπικών φαγητών, όπως το Balinese street food. Θα επισκεφτείτε το Uluwatu, μια φημισμένη περιοχή στη νότια ακτή του Μπαλί που ξεχωρίζει για το εκπληκτικό φυσικό τοπίο της, τις καλύτερες παραλίες για surf και τον μαγευτικό ναό Uluwatu και την νυχτερινή ζωή. Στο δεύτερο μέρος του ταξιδιού σας, θα βρεθείτε στο Ubud. Το Ubud είναι μια πόλη στο κέντρο της Μπαλί που είναι γνωστή για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, την εκπληκτική τέχνη και την μαγευτική φύση της. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μερικές από τις εκπληκτικές δραστηριότητες που προσφέρει το Ubud, όπως επίσκεψη στο Monkey Forest, επίσκεψη σε ρυζότοπους και το Παλάτι του Ubud.  Είναι ένας τόπος που θα σας αφήσει με αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Από € 2,850 ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο σε 5* ξενοδοχείο

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 8 διανυκτερεύσεις εντος της περιόδου του Ορθόδοξου Πάσχα.

Τι περιλαμβανεται:

  • Διεθνής πτήση Αθήνα-Ντόχα-Μπαλί-Ντόχα-Αθήνα σε Economy class που περιλαμβάνει 1 χειραποσκευή 7 κιλών και 1 παραδοτέα αποσκευή 30 κιλών κατ’επιβάτη
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5* στη Nusa Dua με πρωινό
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5* στο Ubud με πρωινό
  • Ιδιωτική μεταφορά από/ προς το αεροδρόμιο
  • Φόροι αεροδρομίου και τέλη καυσίμων (κατ’άτομο)
Περισσότερα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για την περίοδο του Ορθόδοξου Πάσχα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα Αναχώρησης

    Ημέρα Αναχώρησης

    ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

    Πτήση από Αθήνα για Μπαλί, με μια ενδιάμεση στάση στο Διεθνές αεροδρόμιο της Ντόχα.

  • Ημέρα 1η

    1st Day

    ΝΤΟΧΑ – ΜΠΑΛΙ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΟΥΣΑ ΝΤΟΥΑ – ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΣΠΟΡ – ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

    Αφού φτάσετε στο διεθνές αεροδρόμιο I Gusti Ngurah Rai του Μπαλί, μια ιδιωτική μεταφορά θα σας πάει στο ξενοδοχείο σας για το check-in. Τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας, και ετοιμαστείτε για μια υπέροχη πρώτη μέρα στο Μπαλί. Σας προτείνουμε να εξερευνήσετε την περιοχή στη Νούσα Ντούα και να χαλαρώσετε σε μια από τις πανέμορφες παραλίες της περιοχής, όπως την παραλία Νούσα Ντούα.

    Eξερευνήστε την παραλία Νούσα Ντούα όπου υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε όπως:

    -Ηλιοθεραπεία στην όμορφη παραλία.

    -Να κολυμπήσετε στην παραλία και να δοκιμάσετε ένα από τα πολλά θαλάσσια σπορ όπως jet skiing, αλεξίπτωτο θαλάσσης και banana boat rides.

    -Υπάρχουν πολλά πολυτελή Spa και Κέντρα Μασάζ στη Νούσα Ντούα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα παραδοσιακό Μπαλινέζικο χαλαρωτικό μασάζ, αρωματοθεραπεία ή κάποια άλλη αναζωογονητική θεραπεία.

    -Συμμετάσχετε σε μια Τάξη Γιόγκα και ζήστε την εσωτερική ειρήνη απολαμβάνοντας τη θέα προς το καταπράσινο τοπίο του Μπαλί.

    Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να εξερευνήσετε στην παραλία της Νούσα Ντούα.

    Το πρώτο σας μεσημεριανό γεύμα θα μπορούσε να είναι στο εστιατόριο Kayuputi, ένα βραβευμένο παραθαλάσσιο εστιατόριο που προσφέρει μια πολυτελή γευστική εμπειρία με ένα μενού γκουρμέ κουζίνας με Ασιατικές επιρροές. Η ατμόσφαιρα είναι κομψή, με εντυπωσιακή επιλογή εκλεκτών κρασιών.

    Έπειτα απολαύστε ένα περίπατο στην παραλία Νούσα Ντούα για να παρακολουθήσετε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Το βράδυ μπορείτε να δοκιμάσετε το υπέροχο εστιατόριο Soleil at The Mulia Bali. Γνωστό για τη Μεσογειακή και Πανασιατική κουζίνα του, το Soleil βρίσκεται σε ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα της Νούσα Ντούα, προσφέροντας μια πολυτελή γευστική εμπειρία με εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΣΑΛΑΧΙΑ ΜΑΝΤΑ – PUJA MANDALA – ΜΠΑΛΙΝΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

    Σήμερα αφού ολοκληρώσετε το πρωινό σας, ετοιμαστείτε για μια μοναδική μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία, Κολύμπι με Σαλάχια Manta, σε μια εκδρομή στο πανέμορφο νησί Nusa Penida. Αφού περάσετε μοναδικές στιγμές χαλαρώνοντας με τον ήλιο και τη θάλασσα, θα επιστρέψετε στη Νούσα Ντούα.

    Στην συνέχεια, απολαύστε ένα μεσημεριανό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας και ξεκουραστείτε λίγο. Το απόγευμα, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Puja Mandala, ένα μοναδικό συγκρότημα που φιλοξενεί 5 θρησκευτικούς χώρους λατρείας από διαφορετικές θρησκείες.

    Ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρωθεί η σημερινή μέρα είναι μια παραδοσιακή Μπαλινέζικη περιποίηση Σπα στο ξενοδοχείο σας ή σε ένα από τα πολυτελή Σπα που υπάρχουν στην περιοχή σας. Το βράδυ μια καλή επιλογή για φαγητό είναι το Table8 at The Mulia Bali, ένα Κινέζικο εστιατόριο γνωστό για την Καντονέζικη και την Σετσουανική κουζίνα του. Η διακόσμηση είναι πλούσια και το φαγητό παρουσιάζεται έντεχνα, δημιουργώντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

  • Ημέρα 3η

    3rd Day

    ΑΓΑΛΜΑ PATUNG GARUDA WISNU KENCANA – ΝΑΟΣ ULUWATU – KECAK FIRE DANCE

    Σήμερα αφού απολαύσετε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο, σας προτείνουμε να εξερευνήσετε ένα μοναδικό πολιτιστικό πάρκο, που μοιάζει περισσότερο με ένα συγκρότημα πολιτιστικών αξιοθέατων. Στο Garuda Wisnu Kencana εκτός από το υπέροχο πάρκο θα θαυμάσετε το ψηλότερο άγαλμα της Ινδονησίας που είναι ένα από τα 17 μεγαλύτερα στον κόσμο, το Άγαλμα Patung Garuda Wisnu Kencana.

    Στην συνέχεια, κατευθυνθείτε στο ναό που βρίσκεται στο μαγευτικό Uluwatu. Ο Ναός Uluwatu, βρίσκεται στην άκρη ενός βράχου ύψους περίπου 100 μέτρων που προεξέχει στη θάλασσα. Λέγεται ότι είναι ένας από τους έξι βασικούς ναούς του Μπαλί, ο ναός Uluwatu έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι έχει την πιο εκθαμβωτική θέα στο ηλιοβασίλεμα.

    Μάθετε για την ιστορία του ναού και την πολιτιστική του σημασία πριν απολαύσετε την παράσταση Kecak Fire Dance που λαμβάνει χώρα στην πλευρά του βράχου. Είναι ένας όμορφος συνδυασμός Μπαλινέζικου τραγουδιού, χορού και αφήγησης με φόντο μια ορχήστρα ανθρώπινων φωνών. Απολαύστε το δείπνο σας στο εστιατόριο Tamarind Mediterranean Brasserie at Nusa Dua Beach Hotel & Spa, το οποίο βρίσκεται σε ένα μοναδικό κτίριο φτιαγμένο από μπαμπού, προσφέροντας ένα μείγμα Μεσογειακών γεύσεων σε ένα γαλήνιο περιβάλλον.

  • Ημέρα 4η

    4th Day

    SURF – ΛΟΦΟΙ ULUWATU

    Ξυπνήστε και ετοιμαστείτε να πάτε για Surf στην Παραλία Uluwatu, καθώς η παραλία αυτή είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για surfing. Τα κύματα είναι ιδανικά για αρχάριους και προχωρημένους surfer, και υπάρχουν πολλές σχολές surfing για όσους θέλουν να μάθουν. Η παραλία Uluwatu είναι διάσημη για τα παγκόσμιας κλάσης κύματα της, και αποτελεί κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες surfers. Αν είστε τυχεροί μπορείτε να δείτε και διαγωνισμούς surf που γίνονται στις παραλίες του Uluwatu καθώς όλες οι παραλίες, έχουν ιδανικά κύματα για surf.

    Μετά τις παραλίες, αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε λίγη πεζοπορία στα όμορφα σημεία που προσφέρει το Uluwatu, αφού βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή του Μπαλί, με πολλές ευκαιρίες για περπάτημα και εξερεύνηση της φύσης. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους λόφους του Uluwatu, όπου βρίσκεται και ο ναός του Uluwatu και να απολαύσετε τις εκπληκτικές πανοραμικές θέες.

    Το βράδυ μπορείτε να δοκιμάσετε το Ιταλικό εστιατόριο La Baracca Bali (Uluwatu) και να απολαύσετε νόστιμα Ιταλικά πιάτα πίνοντας ωραίο κρασί. Το εστιατόριο βρίσκεται πολύ κοντά με τον Ναό Uluwatu.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    ΝΟΥΣΑ ΝΤΟΥΑ – ΟΥΜΠΟΥΝΤ – ΦΑΡΜΑ ΚΑΦΕ LUWAK – ΠΑΛΑΤΙ ΟΥΜΠΟΥΝΤ

    Σήμερα αφού απολαύσετε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο, κάντε check-out και ξεκινήστε για τον επόμενο προορισμό σας στο μοναδικό Μπαλί, το Ουμπούντ. Αφού φτάσετε τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας, και ετοιμαστείτε για μια υπέροχη πρώτη μέρα στο βόρειο Ουμπούντ. Επισκεφτείτε μια Φάρμα Luwak και δοκιμάσετε αυτόν τον εξαιρετικό καφέ ο οποίος είναι ένας από τους πιο μοναδικούς και ακριβούς καφέδες στον κόσμο. Θα μπορέσετε να δείτε και τα θηλαστικά ζωάκια που χάρη σε αυτά, ο καφές είναι τόσο ξεχωριστός.

    Στη συνέχεια επισκεφτείτε το Παλάτι του Ουμπούντ ώστε να μπορέσετε να βιώσετε τη βαθιά πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά του νησιού και να θαυμάσετε την παραδοσιακή Μπαλινέζικη αρχιτεκτονική του. Το μεσημέρι δοκιμάστε το Cafe Lotus, για αυθεντικές Μπαλινέζικες και Ινδονησιακές γεύσεις. Το εστιατόριο βρίσκεται λιγότερο από 5 λεπτά μακριά από το Παλάτι του Ουμπούντ.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε το χορό Legong and Barong στο Παλάτι του Ουμπούντ. Είναι μια παραδοσιακή παράσταση χορού του Μπαλί που αποτελεί σημαντικό μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού. Αυτοί οι χοροί είναι καλλιτεχνικές εκφράσεις και έχουν βαθιά πολιτιστική και πνευματική σημασία στην Μπαλινέζικη κοινωνία. Ολοκληρώστε την μέρα σας με βραδινό γεύμα στο εστιατόριο Hujan Locale. Βρίσκεται σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον με νόστιμη Ινδονησιακή κουζίνα, σε πολύ κοντινή απόσταση από το παλάτι του Ουμπούντ.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    ALL–INCLUSIVE ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ UBUD

    Σήμερα μετά το πρωινό σας, ετοιμαστείτε να επισκεφτείτε κάποια από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα γύρω από το Ουμπούντ σε μια All–Inclusive ξενάγηση διάρκειας περίπου 10 ωρών.

    Πρώτη στάση είναι στον ναό Ulun Danu Temple. Είναι ένας ναός που επιπλέει στη 2η μεγαλύτερη λίμνη στο Μπαλί, τη διάσημη λίμνη Μπερατάν. Ο συγκεκριμένος ναός νερού είναι σημαντικός καθώς εδώ λατρεύεται η Μπαλινέζικη θεά του νερού, της λίμνης και του ποταμού Dewi Danu λόγω της σημασίας της λίμνης Beratan ως κύρια πηγή άρδευσης στο κεντρικό Μπαλί. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 2 ώρες με οδήγηση από την κύρια τουριστική περιοχή.

    Δεύτερη στάση, περίπου 1 ώρα μακριά θα απολαύσετε τους πιο πλατιούς ορυζώνες στο Μπαλί που ονομάζονται Jatiluwih, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί από την UNESCO ως μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς για τη διατήρηση της τοπικής κουλτούρας του συστήματος άρδευσης που ονομάζεται Subak.

    Η ξενάγηση συνεχίζεται κατά μήκος των καταπράσινων λόφων και διάρκειας περίπου 50 λεπτών οδήγησης για να φτάσετε στον ναό Pura Luhur Batukaru ακριβώς στους πρόποδες του όρους Batukaru, το δεύτερο υψηλότερο ηφαίστειο στο Μπαλί. Αυτός ο ναός χτίστηκε τον 11ο αιώνα και ήταν αφιερωμένος στους προγόνους του Rajas του Tabanan. Απολαύστε την περιοχή του ναού με τον γαλήνιο ήχο της φύσης και μακριά από τουριστικά μέρη.

    Τελευταία στάση είναι το Σύμπλεγμα Ναών στο Tanah Lot, όπου μπορείτε να δείτε το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στο Μπαλί. Η διαδρομή από την προηγούμενη τοποθεσία είναι περίπου 1 ώρα. Είναι ένας από τους πιο διάσημους και φωτογενείς Ινδουιστικούς ναούς στο Μπαλί, και ανήκει στο Σύμπλεγμα Ναών στο Tanah Lot. Έχει εντυπωσιακή τοποθεσία καθώς βρίσκεται πάνω σε έναν βράχο που εξέχει στη θάλασσα, προσφέροντας μαγευτικές θέες, έτσι μπορείτε να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες για να το θυμάστε για πάντα. Είναι προσβάσιμος μόνο κατά την πτώση της στάθμης του νερού. Σε αυτό τον ναό του 11ου αιώνα θα μπορέσετε να απολαύσετε την πιο όμορφη εμπειρία ηλιοβασιλέματος στο Μπαλί.

    Στη συνέχεια οδηγήστε πίσω στο ξενοδοχείο σας, σε περίπου 1 ώρα, ανάλογα με την κίνηση και την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας.

    Στη διαδρομή αυτής της ολοήμερης ξενάγησης θα έχετε την ευκαιρία να σταματήσετε για λίγο και σε κάποια ακόμη αξιοθέατα όπως:

    – Ο Βοτανικός Κήπος του Μπαλί, ένα μέρος για μια πραγματική περιπέτεια αδρεναλίνης στο Μπαλί.

    – Ο Ναός Taman Ayun, είναι ο βασιλικός ναός της αυτοκρατορίας Mengwi που χτίστηκε το 1632 μ.Χ από τον βασιλιά του Mengwi I Gusti Agung Putu ως οικογενειακός ναός του θεοποιημένου προγόνου. Βρίσκεται στη γη και περιβάλλεται από μια μεγάλη λίμνη με ψάρια που μοιάζει σαν να παρασύρεται στο νερό. Ο ναός αποτελείται από ένα όμορφο κτήριο με πολλούς ορόφους και στέγες χαρακτηριστικό της Μπαλινέζικη αρχιτεκτονικής.

    – Η Κούνια του Μπαλί, το μέρος για την καλύτερη εμπειρία κούνιας στη ζούγκλα που συνδυάζει πολλά σημεία για Ινσταγκραμικές φωτογραφίες αλλά και υπέροχη θέα στους όμορφους ορυζώνες καθώς είστε στον αέρα.

    – Το Secret Garden Village είναι ένας σύνθετος τουριστικός προορισμός που βρίσκεται στο LuwusBedugul, φέρνοντας τη νέα ιδέα «Edu-vacation». Η ιδέα edu-vacation δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης. Γεννήθηκε από την ιδέα της ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών στο πλαίσιο μιας ιστορικής γραμμής, αποκαλύπτοντας ένα ιερό μυστικό που δεν είχε ειπωθεί ποτέ πριν.

    Μέσα στη μέρα θα μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα καθώς βρίσκεστε στην ξενάγηση. Το βράδυ σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το εστιατόριο Donna, όπου θα απολαύσετε ένα συνδυασμό πολιτισμών και γεύσεων. Το εστιατόριο βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο σας.

  • Ημέρα 7η

    7th Day

    ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ TEGENUNGAN – ΔΑΣΟΣ ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ & ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

    Ξυπνήστε και αφού απολαύσετε το πρωινό σας ετοιμαστείτε για μια ακόμη υπέροχη ολοήμερη εκδρομή διάρκειας περίπου 10 ωρών, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσατε από θρησκευτικούς χώρους και αυθεντικά φαγητά μέχρι μαγευτικά τοπία και πολιτισμό. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τα δροσερά περιβάλλοντα εκεί που βρίσκεται ο Καταρράκτης Tegenungan και να απολαύσετε την όμορφη θέα της γύρω περιοχής, τραβώντας πολύ όμορφες φωτογραφίες.

    Στη συνέχεια, θα απολαύσετε τη βόλτα σας στο φημισμένο Δάσος Μαϊμούδων, που είναι το ιερό καταφύγιο και βιότοπος για τις Μαϊμούδες Μακάκοι με μακριά ουρά, που βρίσκεται μέσα στη ζούγκλα. Τα παιχνιδιάρικα πλάσματα δεν παραλείπουν ποτέ να διασκεδάσουν με τις άτακτες συμπεριφορά τους. Υπάρχει και ένα συγκρότημα Ινδουιστικών ναών στη ζούγκλα.

    Έπειτα, θα επισκεφτείτε την Παραδοσιακή Art Market του Ουμπούντ, όπου μπορείτε να αγοράσετε μοναδικά σουβενίρ φτιαγμένα από ντόπιους καλλιτέχνες. Απολαύστε ένα αυθεντικό Μπαλινέζικο γεύμα για μεσημεριανό γεύμα, δίνοντάς σας ενέργεια για το επόμενη στάση της εκδρομής.

    Σειρά έχουν οι πανέμορφοι ορυζώνες που υπάρχουν στο Ουμπούντ στην περιοχή Tegalalang και δείτε από κοντά αυτό το μαγευτικό τοπίο που είναι χαρακτηριστικό της Μπαλινέζικης υπαίθρου. Περιπλανηθείτε στους Πανέμορφους Ορυζώνες και περπατήστε μέσα από τα χωριά για να δείτε καλύτερα την ομορφιά της Μπαλινέζικης φύσης.

    Η ξενάγηση ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στο συγκρότημα ναών και την ιερή ορεινή πηγή Tirta Empul όπου μπορείτε να θαυμάσετε την ομορφιά της φύσης μαζί με τους ναούς. Το βράδυ μπορείτε να δοκιμάστε το εστιατόριο Nusantara, για αυθεντική Ινδονησιακή κουζίνα με παραδοσιακά πιάτα

  • Ημέρα 8η

    8th Day

    ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ – ΧΩΡΙΟ TARO

    Σήμερα αφού ολοκληρώσετε το πρωινό σας, ετοιμαστείτε για να επισκεφτείτε το Πάρκο Ελεφάντων που βρίσκεται στο βόρειο Ουμπούντ. Το πάρκο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τα πρότυπα καλής μεταχείρισης των ζώων και τις προσπάθειες διατήρησης των ελεφάντων της Σουμάτρας που είναι υπό εξαφάνιση.

    Θα μπορέσετε να μάθετε για τις συνθήκες διαβίωσης των ενήλικων αλλά και των νεαρών ελεφάντων σε αυτό το περιβάλλον που είναι διαμορφωμένο ιδανικά για αυτούς αλλά και να συμμετάσχετε σε διάφορες δραστηριότητες, πάντα σεβόμενοι αυτά τα υπέροχα ζώα. Υπάρχει και εστιατόριο στο πάρκο που μπορείτε να δοκιμάσετε από τοπική Ινδονησιακή κουζίνα μέχρι διεθνείς επιλογές, που καλύπτουν μια σειρά από γεύσεις και διατροφικές προτιμήσεις.

    Στην συνέχεια μπορείτε να εξερευνήσετε το Χωριό Taro που βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο ελεφάντων. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα από τα πιο αρχαία χωριά του Μπαλί με ιστορικούς ναούς αλλά και να γνωρίσετε τους ντόπιους και να μάθετε για τις παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας αλλά και τη σημασία της καλλιέργειας ρυζιού στον Μπαλινέζικο πολιτισμό.

    Επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας και ξεκουραστείτε από αυτή τη υπέροχη μέρα. Απολαύστε ένα τελευταίο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας, χαλαρώνοντας με ένα ποτήρι κρασί.

  • Ημέρα Επιστροφής

    Ημέρα Επιστροφής

    ΜΠΑΛΙ – ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

    Είναι καιρός να επιστρέψετε στο σπίτι σας γεμάτοι αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες έπειτα από αυτές τις μοναδικές Πασχαλινές διακοπές σας στο Μπαλί. Κάντε μερικά ψώνια της τελευταίας στιγμής και ίσως μια βόλτα στα αγαπημένα σας σημεία.

    Στη συνέχεια ετοιμαστείτε για την ιδιωτική σας μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μπαλί για την πτήση σας στην Ελλάδα, με μια ενδιάμεση στάση στη Ντόχα.

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ