Χριστούγεννα στην Ισλανδία, Luxury Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Περιηγηθείτε στις γραφικές Χριστουγεννιάτικες αγορές
  • Απολαύστε παραδοσιακά εορταστικά Ισλανδικά πιάτα
  • Ζήστε τη μαγευτική θέα του Βόρειου Σέλας
  • Χαλαρώστε στα θερμά νερά του γεωθερμικού Blue Lagoon
  • Εξερευνήστε το εντυπωσιακό Εθνικό Πάρκο Thingvellir, μνημείο της UNESCO
  • Περπατήστε μέσα σε επιβλητικά πεδία λάβας
  • Κάντε ιππασία με τα μοναδικά Ισλανδικά άλογα
  • Απολαύστε την παρατήρηση φαλαινών στον φυσικό τους χώρο
  • Φωτογραφίστε τους εκπληκτικούς καταρράκτες και φυσικά τοπία
  • Ανακαλύψτε τα φυσικά θαύματα και τη μυστηριώδη ομορφιά της Ισλανδίας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Η Ισλανδία, η πιο αραιοκατοικημένη χώρα της Ευρώπης, είναι ένα μαγευτικό νησί στον Βόρειο Ατλαντικό που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Με τα εντυπωσιακά τοπία της, από πεδία λάβας και παγετώνες μέχρι επιβλητικά βουνά και ποτάμια, το νησί προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη φυσική του ομορφιά. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, το Βόρειο Σέλας φωτίζει τον ουρανό, προσφέροντας μια απόκοσμη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το γεωθερμικό σπα Blue Lagoon για απόλυτη χαλάρωση, καθώς και το Εθνικό Πάρκο Thingvellir, που είναι κληρονομιά της UNESCO και αναγνωρίζεται για την εκπληκτική του φυσική ομορφιά.

Η πρωτεύουσα Ρέικιαβικ είναι γεμάτη ζωή και πολιτισμό, προσφέροντας πληθώρα επιλογών για φαγητό, ψώνια και διασκέδαση. Εξερευνήστε τα τοπικά μουσεία και γκαλερί, ή απολαύστε τις παραδοσιακές γιορτές στις Χριστουγεννιάτικες αγορές. Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από -1°C έως 3°C. Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για τις χειμερινές συνθήκες και να φέρετε κατάλληλα ρούχα. Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στην μαγεία της Ισλανδίας και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσετε για πάντα!

Περισσότερα

TIMH PRICING

Τιμή κατόπιν αιτήματος, σε δίκλινο δωμάτιο σε 5* ξενοδοχείο

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 7 διανυκτερεύσεις εντος του εορταστικού διαστήματος Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς & Φώτων.

Τι περιλαμβανεται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια προς/από Ρέικαβικ στην Business class που περιλαμβάνει 1x χεραποσκευή 8 κιλών & 2x παραδοτέες αποσκευές 32 κιλών κατ’επιβάτη
  • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Ρέικαβικ
  • Ιδιωτική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
Περισσότερα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς & των Φώτων.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1η

    1st Day

    ΑΘΗΝΑ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΡΕΪΚΑΒΙΚ

    Άφιξη στο Ρέικιαβικ, μέσω μιας ενδιάμεσης στάσης στην Στοκχόλμη. Η ιδιωτική μεταφορά θα σας πάει στο ξενοδοχείο σας, περίπου 45 λεπτά, για το check in σας. Τακτοποιηθείτε στο δωμάτιό σας και στη συνέχεια σας προτείνουμε μια απογευματινή βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας, το Ρέικιαβικ, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα Χριστουγεννιάτικα φώτα και τις διακοσμήσεις.

    Μπορείτε να εξερευνήσετε το κέντρο της πόλης και να ανακαλύψετε εξαιρετικές τοπικές αγορές αλλά και διαφορετικές κουζίνες βλέποντας τα Χριστουγεννιάτικα φώτα και τις διακοσμήσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες τοπικές γεύσεις και να μάθετε την κρυμμένη ιστορία πίσω από αυτές.

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ – ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ

    Απολαύστε το πρωινό σας και ξεκινήστε την μέρα σας ανακαλύπτοντας την πόλη. Το Ρέικιαβικ προσφέρει πολλά υπέροχα αξιοθέατα και η πόλη είναι μοναδική από πολλές απόψεις. Σας προτείνουμε μια επίσκεψη στην εκκλησία Hallgrimskirkja, το άγαλμα του Leif Eiriksson, του Ισλανδού Viking που υποστηρίζεται ότι βρήκε την Αμερική και μια βόλτα κατά μήκος της ακτής, όπου στέκονται το Sun Voyager και η αίθουσα συναυλιών Harpan.

    Για μεσημεριανό, προτείνουμε το Hlemmur Food Hall όπου μπορείτε να βρείτε πολύ νόστιμα πιάτα από όλη την χώρα, αναλόγως τη διάθεση και την όρεξη σας. Στη συνέχεια σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το Βόρειο Σέλας, Aurora Borealis. Οι ξεναγήσεις ξεκινάνε συνήθως γύρω στις 20:00. Είναι ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό φαινόμενο που θεωρείται το ”Άγιο Δισκοπότηρο” της παρατήρησης του ουρανού. Απαιτούνται καλές καιρικές συνθήκες.

  • Ημέρα 3η
    Παραμονή Χριστουγέννων

    3rd Day
    Παραμονή Χριστουγέννων

    ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ THINGVELLIR – ΘΕΡΜΕΣ ΠΗΓΕΣ – BLUE LAGOON

    Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας την παραμονή των Χριστουγέννων, με μια επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Thingvellir, ένα φυσικό θαύμα, το οποίο έχει καταχωρηθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Περίπου 50 χιλιόμετρα δυτικά, βρίσκεται η περίφημη θερμή πηγή Geysir που σας περιμένει να τραβήξετε απίστευτες φωτογραφίες.

    Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό απόγευμα στη Blue Lagoon! Η Blue Lagoon είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Ισλανδίας και δεν χρειάζεται καμία επεξήγηση. Ένα μοναδικό και χαλαρωτικό γεωθερμικό σπα που βρίσκεται σε ένα όμορφο πεδίο λάβας μόλις 45 λεπτά από το Ρέικιαβικ.

  • Ημέρα 4η
    Χριστούγεννα

    4th Day
    Χριστούγεννα

    ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ SNAEFELLSNES

    Σήμερα είναι Χριστούγεννα. Τίποτα καλύτερο από το να ανταλλάξετε δώρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε αυτή τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ολοήμερη περιήγηση από το Ρέικιαβικ στην άγρια ​​δύση της Ισλανδίας, την αινιγματική χερσόνησο Snaefellsnes. Αυτή η περιήγηση σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα στους φυσιολάτρες και στους λάτρεις της φωτογραφίας τοπίου.

    Όσο θα είστε εκεί, μπορείτε να δείτε τον καταρράκτη Bjarnafoss, και να επισκεφτείτε τη μαύρη εκκλησία του Budir και το γοητευτικό ψαροχώρι Arnarstapi. Αφού επιστρέψετε από τη 10ωρη περιήγηση, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με ένα δείπνο σε ένα από τα επώνυμα εστιατόρια του ξενοδοχείου σας. Το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο γεύμα στην Ισλανδία συχνά περιλαμβάνει το καπνιστό αρνί Hangikjöt και το Laufabrauð, ένα είδος λεπτής ζύμης που ψήνεται και στολίζεται με όμορφα σχέδια.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΝΗΣΙ

    Σας προτείνουμε να συνεχίσετε το Nordic Saga πηγαίνοντας στο νότιο τμήμα του νησιού. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα σε μια από τις πιο δημοφιλείς συνοικίες της Ισλανδίας, την εντυπωσιακή νότια ακτή. Είναι γεμάτη με πολλά φυσικά θαύματα, όπως καταρράκτες, ηφαίστεια, παγετώνες και παραλίες με μαύρη άμμο. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τον καταρράκτη Seljalandsfoss, ο οποίος έχει ύψος 40 μέτρα και το κύριο αξιοθέατο του είναι το μονοπάτι που οδηγεί πίσω από τον καταρράκτη.

    Ακολουθεί θέα στον τεράστιο παγετώνα Sólheimajökull πριν συνεχίσετε για τη Reynisfjara, μια παραλία με μαύρη άμμο με οδοντωτούς βραχώδεις σχηματισμούς που είναι τα υπολείμματα αρχαίων θαλάσσιων βράχων. Θα δείτε επίσης τον ύψους 60 μέτρων καταρράκτη Skógafoss. Το βράδυ, όταν θα επιστρέψετε στο Ρέικιαβικ, μια εξαιρετική πρόταση για ακόμη μια γευστική εμπειρία είναι το εστιατόριο Dill.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

    Καθημερινά η Ισλανδία δίνει την ευκαιρία για μια νέα ανακάλυψη. Έτσι, αν έχετε ονειρευτεί ποτέ να δείτε μια ενεργή έκρηξη ηφαιστείου με τα μάτια σας, μην χάσετε την ευκαιρία. Η πρόταση μας είναι η ολοήμερη ιδιωτική περιήγηση και η πεζοπορία με οδηγό στο ενεργό ηφαίστειο Fagradalsfjall στη χερσόνησο Reykjanes.

    Η περιήγηση θα σας φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα λιωμένα ποτάμια λάβας και στην άγονη γύρω έρημο. Σε συνδυασμό με την περιήγηση στη χερσόνησο του Reykjanes, μπορείτε επίσης να θαυμάσετε απίστευτες πτυχές της ζωής των πουλιών και ανέγγιχτα τοπία. Μετά από μια γεμάτη μέρα, απολαύστε το δείπνο σας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας και ξεκουραστείτε για την επόμενη περιπέτειά σας.

  • Ημέρα 7η

    7th Day

    ΙΠΠΑΣΙΑ – WHALE WATCHING

    Η σημερινή πρόταση μας είναι να δοκιμάσετε μια φοβερή ιππασία με άλογα. Μετά το πρωινό σας, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια 2ωρη ιππασία, με παραλαβή από το ξενοδοχείο. Η ιππασία του Ισλανδικού αλόγου είναι κάτι που πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μία φορά κατά την επίσκεψή σας στην Ισλανδία. Σας συνδέει με την ιστορία του νησιού και σας επιτρέπει να ζήσετε την πιο αυθεντική μέθοδο ταξιδιού θαυμάζοντας το όμορφο τοπίο.

    Επιπλέον, θα ήταν ωραίο να συμμετέχετε σε μια κρουαζιέρα για παρατήρηση φαλαινών, όπου θα μπορούσατε να δείτε από κοντά φάλαινες, όρκες, δελφίνια και φώκιες. Την τελευταία σας νύχτα στο Ρέικιαβικ, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα από τα διάσημα εστιατόρια, το Fiskfélagið.

  • Ημέρα 8η

    8th Day

    ΡΕΪΚΑΒΙΚ – ΑΘΗΝΑ

    Τελευταία μέρα στο Βορρά! Ώρα για check-out και για τις τελευταίες φωτογραφίες αλλά και δώρα ή σουβενίρ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στα μαγαζάκια στο κέντρο της πόλης.

    Έπειτα, αναχωρήστε από το ξενοδοχείο σας με ιδιωτική μεταφορά, περίπου 45 λεπτά, προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Keflavik, για την πτήση σας. Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από τη χώρα του πάγου και της φωτιάς!

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ