Χριστούγεννα στη Βαρκελώνη Deluxe Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στη Βαρκελώνη, έναν από τους πιο λαμπερούς προορισμούς της Ευρώπης
  • Θαυμάστε τη φωταγωγημένη Sagrada Familia και κάντε βόλτα στη γιορτινή La Rambla
  • Απολαύστε τη θέα της πόλης από το στολισμένο πάρκο Güell και εξερευνήστε τη μαγευτική Γοτθική Συνοικία
  • Γιορτάστε τα Χριστούγεννα στην παραλία Barceloneta και δοκιμάστε παραδοσιακές Καταλανικές γεύσεις
  • Περιπλανηθείτε στις Χριστουγεννιάτικες αγορές, γεμάτες στολίδια και λαχταριστά εδέσματα, και ανακαλύψτε μουσεία και γκαλερί τέχνης
  • Ολοκληρώστε την εμπειρία σας με αγορές και γκουρμέ δείπνα στα εμβληματικά μπαρ και εστιατόρια της πόλης

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Βαρκελώνη σας καλεί να ζήσετε τη μοναδική της γιορτινή ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας το μεσογειακό ταμπεραμέντο με την παραδοσιακή γιορτινή λάμψη. Βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Ισπανίας και ξεχωρίζει ως πρωτεύουσα της Καταλονίας, με τα έργα του Gaudí να δίνουν στην πόλη τον χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικό χαρακτήρα. Εδώ, η ιστορία και η μοντέρνα δημιουργικότητα συναντιούνται σε κάθε γωνιά. Η Βαρκελώνη είναι ένας σύγχρονος προορισμός που συνδυάζει τον πολιτισμό, τη μόδα και την κουζίνα, με μια δόση καλλιτεχνικής έμπνευσης.

Τα φημισμένα ορόσημα, τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης και οι πολύχρωμες Χριστουγεννιάτικες αγορές είναι μόνο η αρχή. Παρά το ότι δεν διαθέτει τα χιονισμένα τοπία των βορείων χωρών, η πόλη μεταμορφώνεται με φώτα, δέντρα και στολίδια, δημιουργώντας έναν εορταστικό καμβά σε ήπιες θερμοκρασίες, ιδανικές για περιπλανήσεις. Ο Δεκέμβριος προσφέρει μέσες θερμοκρασίες γύρω στους 15°C την ημέρα και 9°C τη νύχτα, με λιγοστές βροχερές μέρες. Απολαύστε καταλανικές λιχουδιές, βόλτες στην ατμοσφαιρική γοτθική συνοικία και χαλαρώστε σε μια πόλη που ξέρει πώς να συνδυάζει παράδοση και μοντέρνα πολυτέλεια, κάνοντας τα φετινά Χριστούγεννα πραγματικά αξέχαστα.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Από € 1,700 ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο σε 4* ξενοδοχείο

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 4 διανυκτερεύσεις εντος του εορταστικού διαστήματος Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς & Φώτων.

Τι περιλαμβανεται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια από/προς Βαρκελώνη με χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία στην Economy class που περιλαμβάνει, 1x χεραποσκευή 8 κιλών & 1x παραδοτέα αποσκευή 23 κιλών κατ’επιβάτη
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Βαρκελώνη
  • Ιδιωτική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
Περισσότερα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς & των Φώτων.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1η
    Παραμονή Χριστουγέννων

    1st Day
    Παραμονή Χριστουγέννων

    ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

    Άφιξη στη Βαρκελώνη και μια ιδιωτική μεταφορά θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε check-in, και να ξεκουραστείτε. Στη συνέχεια απολαύσετε μια βόλτα, ξεκινώντας από την αστραφτερή Plaça de Catalunya, μια από τις πιο εμβληματικές πλατείες της πόλης και ένα διάσημο σημείο συνάντησης με πολλές Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.

    Κάντε μια βόλτα στην οδό La Rambla, τον πιο διάσημο δρόμο, θαυμάστε τα Χριστουγεννιάτικα φώτα και νιώστε από πρώτο χέρι την πρωτότυπη και μοναδική ατμόσφαιρα της πόλης. Περάστε  το βράδυ σας με ένα δείπνο στο Brugarol Barcelona, ένα εστιατόριο με χαμηλό φωτισμό, βιομηχανικού στιλ που προσφέρει τάπας Ιαπωνικής έμπνευσης με πιο παραδοσιακές παρά μοντέρνες αναμνήσεις.

  • Ημέρα 2η
    Χριστούγεννα

    2nd Day
    Χριστούγεννα

    ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑ

    Σήμερα είναι Χριστούγεννα.. Τίποτα καλύτερο από το να ανταλλάξετε δώρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε αυτή τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή. Στη συνέχεια, περάστε από τον Καθεδρικό Ναό της Βαρκελώνης και θαυμάστε το  αρχιτεκτονικό θαύμα σε Γοτθικό στιλ και γοητευτείτε με μια από τις παλαιότερες Χριστουγεννιάτικες Αγορές, τη La Fira de Santa Llucia.

    Είναι η παλαιότερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Βαρκελώνης και χρονολογείται από τον 18ο αιώνα. Βρίσκεται στην πλατεία μπροστά από τον καθεδρικό ναό της Βαρκελώνης. Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο Gatsby Barcelona, μέσα σε ένα κομψό περιβάλλον της δεκαετίας του ’20, με μοντέρνα Ισπανική κουζίνα και σόου καμπαρέ.

  • Ημέρα 3η

    3rd Day

    SAGRADA FAMILIA – ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

    Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μια επίσκεψη σε έναν από τους πιο φημισμένους ναούς στον κόσμο, την περίφημη Sagrada Familia. Μάθετε για το ένδοξο έργο της ζωής του πιο διάσημου αρχιτέκτονα της Καταλονίας, Antoni Gaudí και θαυμάστε την πληθωρική εσωτερική διακόσμηση και εντυπωσιαστείτε από τη Βασιλική της Sagrada Familia. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατευθυνθείτε στη Γοτθική Συνοικία, το παλαιότερο μέρος της πόλης, και να νιώσετε τη Μεσαιωνική ατμόσφαιρα της συνοικίας. Στη συνέχεια, περάστε από το Casa Milà, ένα ακόμη έργο του Gaudí, που φιλοξενεί ένα πολιτιστικό κέντρο που φιλοξενεί εκθέσεις τέχνης και παραστάσεις.

    Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο μέρος για το ηλιοβασίλεμα από το Πάρκο Güell, ένα υπέροχο πάρκο με πολύχρωμα πλακάκια με γλυπτά, κήπους και φυσικά εκπληκτική θέα στην πόλη! Καθώς πέφτει η νύχτα, κάντε μια βόλτα στην περιοχή El Raval που πρέπει να επισκεφτείτε και νιώστε τη ζωντανή νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης, απολαύστε απολαυστικές γεύσεις και δροσιστικά κοκτέιλ σε διασκεδαστικά σημεία όπως το εστιατόριο Arume ή το Casa Almirall.

  • Ημέρα 4η

    4th Day

    BARCELONETA – ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

    Απολαύστε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο και ετοιμαστείτε να  περάσετε μια μέρα στην παραλία! Ο παραλιακός πεζόδρομος της Βαρκελώνης εκτείνεται για μίλια. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσετε από τη Barceloneta στο Diagonal Mar με τα πόδια, αλλά είναι ένας περίπατος που σας βοηθά πραγματικά να κατανοήσετε την πόλη. Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη μοναδική Παέγια. Η παραδοσιακή Ισπανική Παέγια είναι ένα πλούσιο, καπνιστό πιάτο με ρύζι, που είναι πιο πυκνό από ένα πιλάφι, πιο στεγνό από ένα ριζότο και αναμφισβήτητα πιο χορταστικό από τα δύο.

    Η Βαρκελώνη προσφέρει επίσης πολλές επιλογές σε στυλ και μόδα. Από μεγάλες επωνυμίες μέχρι μπουτίκ χειροτεχνίας, υπάρχουν αρκετά για να κρατήσουν χαρούμενους και τους πιο αφοσιωμένους λάτρεις των ψώνια. Κάντε μια βόλτα στη διάσημη οδό Passeig de Gràcia και θαυμάστε τις μπουτίκ των καλύτερων σχεδιαστών! Επιπλέον, η Avinguda Diagonal, με εμπορικά κέντρα και τμήματα αφιερωμένα στα καλύτερα προϊόντα σε τρόφιμα, μόδα, οικιακά είδη, τεχνολογία και πολλά άλλα. Το βράδυ, χρόνος για μερικές συναρπαστικές στιγμές στη γοητευτική γειτονιά της Βαρκελώνης, την Gràcia, με ένα δείπνο τάπας στο εστιατόριο Antúnez.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

    Δεν μπορείτε να φύγετε από τη Βαρκελώνη χωρίς να επισκεφθείτε ένα από τα πιο γραφικά σημεία της πόλης, τη διάσημη Αγορά La Boqueria. Αυτή η πολύχρωμη αγορά είναι από τις πιο χαρακτηριστικές της πόλης. Είτε θέλετε να κάνετε κάποια ψώνια για φαγητό είτε απλώς να απολαύσετε τα αξιοθέατα και τους ήχους μιας πολυσύχναστης αστικής αγοράς, είναι ένα πραγματικό χάρμα οφθαλμών. Επιπλέον, μια βόλτα στο Parc de la Ciutadella, τον κύριο πνεύμονα της πόλης και την όαση μακριά από την κίνηση και το άγχος θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

    Στη συνέχεια, μπορείτε να γευματίσετε στο εστιατόριο Casa Amalia και να ανακαλύψετε Καταλανικές σπεσιαλιτέ σε έναν μοντέρνο ρουστίκ χώρο. Ώρα για check-out, μερικές τελευταίες φωτογραφίες και αναχώρηση από το ξενοδοχείο με μεταφορά με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο. Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από τη Βαρκελώνη!

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ