Όροι Χρήσης

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 

Οι παρόντες Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας (εφεξής οι “Όροι Ιστοσελίδας”) θα ισχύουν για τη χρήση της Ιστοσελίδας μας και την επικοινωνία μας μαζί σας.

Το myblossomtravel.com είναι ένας ιστότοπος που διαχειρίζεται η εταιρεία “MY BLOSSOM TRAVEL REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με διακριτικό τίτλο “My Blossom”(εφεξής “My Blossom”, “Γραφείο”, “εμείς”). Η έδρα μας είναι στη Λεωφόρο Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21, Γλυφάδα Αττικής,16674 , Ελλάδα, με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 161212001000, αριθμό Μητρώου Ταξιδιωτικών Πρακτορείων (ΜΗΤΕ) 0261E60000854301, αριθμό τηλεφώνου: +30 2108947139 και Email: reservations@myblossomtravel.com.

Η χρήση της Ιστοσελίδας υπόκειται στους παρόντες Όρους που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας (εφεξής “Χρήστης” ή “εσείς”). Οι παρόντες Όροι Ιστοσελίδας συνιστούν μια πλήρως δεσμευτική συμφωνία μεταξύ της My Blossom, του κατόχου όλων των δικαιωμάτων επί της Ιστοσελίδας, και εσάς. Ως εκ τούτου, συνίσταται να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Ιστοσελίδας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά όλες τις διατάξεις των Όρων της Ιστοσελίδας μας πριν την χρησιμοποιήσετε – η χρήση και η πρόσβασή σας σε οποιαδήποτε σελίδα ή μέρος της Ιστοσελίδας μας υποδηλώνει ότι συμφωνείτε όπως συμμορφωθείτε και δεσμευτείτε από όλους αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους Όρους της Ιστοσελίδας μας, δεν θα σας επιτραπεί η πρόσβαση ή η χρήση της.

 ΤΡΟΠΟΠΟIΗΣΗ ΤΩΝ OΡΩΝ 

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους Όρους της Ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή. Εάν δεν συμφωνείτε με τους επικαιροποιημένους Όρους Ιστοσελίδας, θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση της. Οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση της Ιστοσελίδας μετά από μια τέτοια ειδοποίηση θα θεωρείται ως αποδοχή των εν λόγω αλλαγών. Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε και να επανεξετάζετε τους παρόντες ώρες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ Ή ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Δεν εγγυόμαστε ότι η Ιστοσελίδα μας ή οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτή θα είναι πάντα διαθέσιμο ή θα είναι αδιάλειπτο. Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τερματίσουμε, σε προσωρινή ή μόνιμη βάση, να αναστείλουμε ή να περιορίσουμε τη διαθεσιμότητα του συνόλου ή οποιουδήποτε μέρους της Ιστοσελίδα μας για επιχειρηματικούς και λειτουργικούς ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, χωρίς να αναλάβουμε καμία περαιτέρω ευθύνη.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρούσα Ιστοσελίδα μόνο: α) για προσωπική, μη εμπορική χρήση (η οποία θα είναι πάντοτε εύλογη και όχι καταχρηστική), β) για να λάβετε πληροφορίες, να ελέγξετε την καταλληλόλητα και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, γ) για σκοπούς που συνδέονται νόμιμα με την αγορά των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και δ) για να έρθετε σε επαφή μαζί μας σχετικά με τις κρατήσεις ή τις ταξιδιωτικές σας ρυθμίσεις ή να υποβάλετε και να μοιραστείτε τις απόψεις, τις κριτικές και τα σχόλιά σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ 

Συμφωνείτε ότι δεν επιτρέπεται α) να έχετε πρόσβαση, να εξάγετε, να χρησιμοποιείτε ή να αντιγράφετε οποιοδήποτε υλικό ή πληροφορία στην παρούσα Ιστοσελίδα για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό ή για σκοπούς που είναι παράνομοι. Ειδικότερα, δεν επιτρέπεται να αντιγράψετε (είτε εκτυπώνοντας, είτε αποθηκεύοντας σε δίσκο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο), να διανείμετε (συμπεριλαμβανομένης της διανομής αντιγράφων), να τροποποιήσετε ή να αλλοιώσετε με οποιονδήποτε τρόπο ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό που περιέχεται στην παρούσα Ιστοσελίδα, εκτός από το ότι μπορείτε να εκτυπώσετε οποιαδήποτε μεμονωμένη σελίδα για προσωπική σας χρήση, β) να χρησιμοποιήσετε την παρούσα Ιστοσελίδα με τρόπο που προκαλεί ή μπορεί να προκαλέσει παραβίαση των δικαιωμάτων οποιουδήποτε άλλου μέρους ή που παραβιάζει οποιαδήποτε πρότυπα, κανονισμούς ή κώδικες που έχουν δημοσιευθεί από οποιαδήποτε σχετική αρχή, γ) να χρησιμοποιείτε την παρούσα Ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο που παρεμβαίνει ή επηρεάζει την απόδοση της Ιστοσελίδας ή των συστημάτων μας ή που παρεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο στη χρήση της Ιστοσελίδας από άλλους χρήστες, δ) να αποκτάτε ή να επιχειρείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας, στα άλλα συστήματά μας ή/και στα προσωπικά δεδομένα, τις πληροφορίες ή τα δεδομένα κρατήσεων άλλων χρηστών και πελατών, ε) να κάνετε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη, ψευδή ή δόλια κράτηση στην παρούσα Ιστοσελίδα και στ) να επιχειρείτε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας, στον διακομιστή στον οποίο είναι αποθηκευμένη η Ιστοσελίδα μας ή σε οποιονδήποτε διακομιστή, υπολογιστή ή βάση δεδομένων που είναι συνδεδεμένος με τη Ιστοσελίδα μας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ 

Αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της My Blossom ή/και η My Blossom έχει άδεια χρήσης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του συνόλου του περιεχομένου και των πληροφοριών της παρούσας Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) όλων των κειμένων, του ήχου, των φωτογραφιών, των εικόνων, των λογότυπων, των βίντεο, των χαρτών, των γραφικών, του σχεδιασμού, του πηγαίου κώδικα και του λογισμικού. Συμφωνείτε ότι το υλικό και οι πληροφορίες, είτε εν όλω είτε εν μέρει, από την παρούσα Ιστοσελίδα δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν, αντιγραφούν, αναδημοσιευθούν, μεταφορτωθούν, αναρτηθούν, μεταδοθούν ή μεταβιβαστούν σε οποιαδήποτε μορφή ή μέσο χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια από εμάς ή/και τον αντίστοιχο ιδιοκτήτη.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ  

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μας παρέχεται μόνο προς γενική ενημέρωση και πρέπει να χρησιμοποιείται “ως έχει”, με την επιφύλαξη τροποποιήσεων εκ μέρους της My Blossom. Δεν προορίζεται να αποτελέσει συμβουλή στην οποία θα πρέπει να βασιστείτε. Θα πρέπει να λάβετε επαγγελματική ή εξειδικευμένη συμβουλή πριν προβείτε ή αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια με βάση το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μας.

Προσπαθούμε να καταστήσουμε τη χρήση της Ιστοσελίδας μας ασφαλή και να παρέχουμε, μέσω της Ιστοσελίδας, πληροφορίες που είναι ακριβείς, πλήρεις, έγκυρες, αξιόπιστες και ενημερωμένες. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, οι Χρήστες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι, δεδομένης της φύσης και της εξέλιξης των προϊόντων και υπηρεσιών μας, καθώς και της φύσης και των τεχνικών απαιτήσεων που είναι εγγενείς στο Διαδίκτυο, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να ασκούμε πλήρη έλεγχο του συνόλου του περιεχομένου και της ασφάλειας της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας.

Δεν δεσμευόμαστε, ούτε εγγυόμαστε ούτε αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη ότι η χρήση της Ιστοσελίδας από τους Χρήστες είναι νόμιμη ή όχι και ότι το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας είναι ακριβές, πλήρες και ενημερωμένο ή ασφαλές. Ως εκ τούτου, οι Χρήστες συμφωνούν ότι πρέπει να αξιολογούν οι ίδιοι το περιεχόμενο και ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες που βασίζονται στη χρήση της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασής τους να βασιστούν στην ακρίβεια, την πληρότητα ή/και την εγκυρότητα του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

Η χρήση της Ιστοσελίδας αποτελεί ευθύνη του Χρήστη. Η My Blossom, οι υπάλληλοι και τα στελέχη της, οι αντιπρόσωποί της ή οποιοσδήποτε τρίτος που εμπλέκεται στη δημιουργία, παραγωγή ή δημοσίευση της Ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη, στο βαθμό που ο νόμος επιτρέπει τον αποκλεισμό της ευθύνης, για οποιαδήποτε θετική, αποθετική, ηθική, ή άλλου είδους ζημία που προκύπτει από τη χρήση της Ιστοσελίδας ή του υλικού ή σχετίζεται με αυτή.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ 

Η παρούσα Ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι μπορεί να είναι εξωτερικοί δικτυακοί τόποι που τους διαχειρίζονται επιλεγμένει προμηθευτές ή συνεργάτες μας ή άλλοι δικτυακοί τόποι τρίτων. Περιστασιακά, κατά την περιήγησή σας, την κράτηση ταξιδιωτικών πακέτων ή τη χρήση των λειτουργιών αυτής της Ιστοσελίδας, ενδέχεται να σας παρέχουμε συνδέσμους ή να σας συνδέουμε με ιστότοπους που μπορεί να είναι ιστότοποι που φέρουν την επωνυμία μας ή ιστότοποι που φέρουν την επωνυμία τρίτων. Αυτοί οι σύνδεσμοι ή οι συνδέσεις διατίθενται ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε και να αγοράσετε πρόσθετες υπηρεσίες, να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις προσωπικές σας ταξιδιωτικές ανάγκες γρήγορα και εύκολα και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες άλλων εταιρειών και εμπορικών σημάτων του group μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων και η πρόσβαση και η χρήση αυτών των ιστότοπων υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις των εν λόγω ιστότοπων.

Δεν εγγυόμαστε ότι η Ιστοσελίδα μας θα είναι ασφαλής ή απαλλαγμένη από σφάλματα ή ιούς. Είστε υπεύθυνοι για τη χρήση της τεχνολογίας πληροφοριών, των προγραμμάτων υπολογιστών και της πλατφόρμας σας για την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το δικό σας λογισμικό προστασίας από ιούς.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 

Δεν πρέπει να δημιουργείτε σύνδεσμο με τρόπο που να υποδηλώνει οποιαδήποτε μορφή σύνδεσης ή έγκρισης από μέρους μας, ενώ δεν υπάρχει. Η Ιστοσελίδα μας δεν πρέπει να πλαισιώνεται από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, ούτε μπορείτε να δημιουργήσετε σύνδεσμο σε οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας μας. Σημειώστε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να ανακαλέσουμε την άδεια σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση.

ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 

Σε όλες τις περιπτώσεις παραβίασης των παρόντων Όρων Ιστοσελίδας, οι Χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώσουν την My Blossom για κάθε θετική και αποθετική ζημία που θα υποστεί. Η παράλειψη της My Blossom να ασκήσει τα δικαιώματά της σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Ιστοσελίδας δεν θα ερμηνεύεται ως παραίτηση από τα εν λόγω δικαιώματά της. Διατηρούμε ρητά το δικαίωμά μας να παρακολουθούμε την εφαρμογή των παρόντων κανόνων κατά την διακριτική μας ευχέρεια.

 ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ MY BLOSSOM

Ο Χρήστης συμφωνεί ότι δεν δημιουργείται καμία σχέση εντολέα-αντιπροσώπου, καμία εταιρική σχέση ή ένωση οποιουδήποτε τύπου και καμία σχέση εργασίας μεταξύ του Χρήστη και της My Blossom ως αποτέλεσμα της χρήσης της Ιστοσελίδας από τον Χρήστη.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ 

Εάν είστε Χρήστης, παρακαλούμε σημειώστε ότι οι παρόντες Όροι της Ιστοσελίδας και κάθε τροποποίηση αυτών, διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά θα υπάγεται αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας, Ελλάδα. Εάν οποιαδήποτε διάταξη των Όρων κριθεί άκυρη ή ανεφάρμοστη από δικαστήριο, η εν λόγω ακυρότητα ή μη εφαρμογή δεν θα επηρεάσει τους υπόλοιπους Όρους της Ιστοσελίδας, οι οποίοι θα συνεχίσουν να ισχύουν πλήρως.

ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 

  • Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων της Ιστοσελίδας κριθεί παράνομη, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστή, τότε η εν λόγω διάταξη θα θεωρείται ότι τροποποιείται στον ελάχιστο αναγκαίο βαθμό για να καταστεί εκτελεστή, και εάν δεν μπορεί να καταστεί εκτελεστή, τότε θα θεωρείται ότι αποκόπτεται από τους Όρους της Ιστοσελίδας μας και δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων των Όρων της Ιστοσελίδας μας, και το υπόλοιπο τμήμα των Όρων της Ιστοσελίδας μας θα παραμείνει σε πλήρη ισχύ.
  • Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας ή άλλες προτάσεις σχετικά με τη My Blossom, αλλά κατανοείτε ότι δεν έχετε καμία υποχρέωση να παρέχετε σχόλια ή προτάσεις και ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα σχόλιά σας ή τις προτάσεις σας χωρίς κανένα περιορισμό ή υποχρέωση να σας αποζημιώσουμε γι’ αυτά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να απαντήσουμε άμεσα στο ερώτημά σας.

MY BLOSSOM TRAVEL REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 

Email: reservations@myblossomtravel.com

 Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/12/2022 

Τελευταία τροποποίηση: 14/12/2022