Χριστούγεννα στο Παρίσι, Luxury Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Εξερευνήστε το Παρίσι, τη μαγευτική “Πόλη του Φωτός”
  • Δοκιμάστε πατινάζ με θέα τον εμβληματικό Πύργο του Άιφελ
  • Περπατήστε στη λαμπερή Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, μία από τις πιο διάσημες στον κόσμο
  • Ανακαλύψτε πολυτελή ψώνια στις θρυλικές Galeries Lafayette
  • Εξερευνήστε τα αριστουργήματα και τα μυστικά του Μουσείου του Λούβρου
  • Βυθιστείτε στην καλλιτεχνική αύρα της Μονμάρτρης
  • Ανεβείτε στην κορυφή της Αψίδας του Θριάμβου για πανοραμική θέα
  • Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Disneyland
  • Απολαύστε εκλεκτό γαλλικό κρασί και γαστρονομικές γεύσεις
  • Χαλαρώστε στο θρυλικό καμπαρέ του Moulin Rouge

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Το Παρίσι, η πρωτεύουσα της Γαλλίας και μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις στον κόσμο, μαγεύει τους επισκέπτες με την απαράμιλλη ομορφιά και την πολιτιστική της κληρονομιά. Βρίσκεται στο βόρειο-κεντρικό τμήμα της χώρας, με τον ποταμό Σηκουάνα να το διασχίζει, δίνοντας μορφή στις τρεις κύριες περιοχές του: το Île de la Cité, την καρδιά της θρησκευτικής και πολιτικής ζωής, την αριστερή όχθη, που είναι παραδοσιακά η έδρα της διανόησης, και τη δεξιά όχθη, όπου βρίσκεται το οικονομικό κέντρο της πόλης. Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, το Παρίσι, γνωστό ως «Πόλη του Φωτός», λάμπει ακόμη περισσότερο με αμέτρητα λαμπιόνια να φωτίζουν τις λεωφόρους, τους κήπους και τις πλατείες, δημιουργώντας μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι διάσημες Χριστουγεννιάτικες αγορές, όπως αυτή στις Galeries Lafayette, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες για ψώνια, ενώ η Λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μετατρέπεται σε παραμυθένιο σκηνικό με χιλιάδες φωτάκια και στολίδια. Παρά τις χειμερινές θερμοκρασίες, που κυμαίνονται από 2°C τη νύχτα έως περίπου 8°C την ημέρα, το Παρίσι το Δεκέμβριο αποτελεί μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Από πατινάζ στον Πύργο του Άιφελ και επισκέψεις στο Μουσείο του Λούβρου, έως βόλτες στη μποέμ Μονμάρτρη και το καμπαρέ του Moulin Rouge, η πόλη προσφέρει αμέτρητες δραστηριότητες και αξιοθέατα. Τα αρώματα της Γαλλικής κουζίνας, το κρασί και τα εκλεκτά εστιατόρια θα σας ολοκληρώσουν αυτή την μαγευτική εμπειρία, κάνοντας τα Χριστούγεννα στο Παρίσι αξέχαστα.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Τιμή κατόπιν αιτήματος, σε δίκλινο δωμάτιο σε 5* ξενοδοχείο

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 5 διανυκτερεύσεις εντος του εορταστικού διαστήματος Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς & Φώτων.

Τι περιλαμβανεται:

  • Πτήση Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα στην Business class, που περιλαμβάνει 1x χειραποσκευή 8 κιλών & 2x παραδοτέες αποσκευές 32 κιλών κατ’επιβάτη
  • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Παρίσι με πρωινό
  • Ιδιωτική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
Περισσότερα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς & των Φώτων.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1

    Ημέρα 1

    ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ – CHAMPS ELYSEES

    Άφιξη στο Παρίσι και μια ιδιωτική μεταφορά θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε check-in και ετοιμαστείτε για την πρώτη σας χριστουγεννιάτικη βόλτα στο Παρίσι. Περπατήστε σε μια από τις πιο διάσημες λεωφόρους στον κόσμο, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και απολαύστε τα Χριστουγεννιάτικα φώτα και την υπερβολική διακόσμηση. Κάντε τα πρώτα σας ψώνια στο Παρίσι σε μερικά από τα πιο διάσημα καταστήματα στον κόσμο. Πάρτε άρωμα και μακιγιάζ στο Guerlain, ελέγξτε τις νέες τσάντες στο Louis Vuitton και χαθείτε στο Galeries Lafayette.

    Μετά τα ψώνια και το γεύμα σας στο Galeries Lafayette, κατεβείτε στην Αψίδα του Θριάμβου, ένα σύμβολο της Παριζιάνικης μεγαλοπρέπειας και κομψότητας και ένα από τα πιο διάσημα μνημεία της πόλης που χτίστηκε από τον Ναπολέοντα. Πάρτε το ασανσέρ στο μεσαίο επίπεδο και ανεβείτε 64 σκαλοπάτια στην κορυφή και απολαύστε από το κατάστρωμα παρατήρησης την εκπληκτική θέα στον Πύργο του Άϊφελ, τη Sacré Coeur και το Λούβρο. Περάστε το βράδυ σας στο θρυλικό Hotel Costes και απολαύστε ένα γκουρμέ δείπνο στο υπέροχο εστιατόριο, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τη μυθική βεράντα.

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    EIFFEL TOWER – NOTRE DAME DE PARIS

    Η πρώτη σας πλήρης μέρα στο Παρίσι θα ξεκινήσει με το πιο επισκέψιμο μνημείο στην Ευρώπη, τον Πύργο του Άϊφελ που βρίσκεται στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού. Μπορείτε είτε να ανεβείτε τις σκάλες 1665 είτε να πάρετε τον ανελκυστήρα στην κορυφή. Απολαύστε μια περιήγηση και θαυμάστε την Πόλη του Φωτός από το ψηλότερο σημείο. Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση για μια ξενάγηση, ώστε να μπορείτε επίσης να παραλείψετε τη μεγάλη ουρά. Απολαύστε το μεσημεριανό σας στο Le Jules Verne, ένα εξαιρετικό εστιατόριο που βρίσκεται στον 2ο όροφο του πύργου του Άιφελ.

    Μετά το μεσημεριανό σας γεύμα, μπορείτε να κάνετε έναν χαλαρωτικό περίπατο στους κήπους του Τροκαντερό, στη συνέχεια να επιβιβαστείτε στο σκάφος από τον Σηκουάνα και να απολαύσετε τα υπέροχα ορόσημα της πόλης μαζί με ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα ενώ βρίσκεστε σε αυτό. Δείτε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, το Musée d’Orsay και το Λούβρο. Επιστρέψτε στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστείτε για τη δεύτερη νύχτα σας στο αστραφτερό Παρίσι. Δειπνήστε στο Loulou Paris, ένα εστιατόριο που πρέπει να δείτε στο Παρίσι που εκφράζει τα καλύτερα της ιταλικής γαστρονομίας με γενναιοδωρία και πνεύμα κοινής χρήσης.

  • Ημέρα 3η
    Παραμονή Χριστουγέννων

    3rd Day
    Παραμονή Χριστουγέννων

    ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ – SHOPPING DAY

    Απολαύστε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο και ετοιμαστείτε για μια μέρα πολιτισμού στο μουσείο του Λούβρο! Εξερευνήστε την ευκαιρία μιας ξενάγησης που μπορείτε να παραλείψετε τις ουρές αναμονής και αφιερώστε χρόνο για να θαυμάσετε κάθε τμήμα αυτού του μοναδικού μουσείου, ενός από τα μεγαλύτερα στον κόσμο! Δίπλα στο μουσείο, βρίσκονται οι κήποι Tuileries, με μια από τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες Αγορές και ένα συναρπαστικό παγοδρόμιο, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας. Φάτε μεσημεριανό όπου έτρωγαν ο Ναπολέων και η Ζοζεφίν, το Le Grand Vefour είναι μια φανταστική εμπειρία όπως το να φάτε ένα υπέροχο γεύμα σε μια βραβευμένη με Όσκαρ ταινία.

    Συνεχίστε τη μέρα σας επισκεπτόμενοι τη Μονμάρτρη, έναν μεγάλο λόφο στο βόρειο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, εξερευνήστε αυτές τις μποέμ γειτονιές του Παρισιού που είναι γνωστές για τα πλακόστρωτα δρομάκια, την καλλιτεχνική ιστορία, τη Βασιλική με λευκό τρούλο, καθώς και για το διάσημο Moulin Rouge. Για την παραμονή των Χριστουγέννων προτείνουμε να δειπνήσετε στο Girafe, ένα από τα καλύτερα γαστρονομικά και πιο ρομαντικά σημεία στο Παρίσι.

  • Ημέρα 4η
    Χριστούγεννα

    4th Day
    Χριστούγεννα

    ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND

    Σήμερα είναι Χριστούγεννα. Επιβιβαστείτε στο μεταφορικό σας μέσο για να φτάσετε στη Ντίσνεϋλαντ, το διασκεδαστικό μέρος τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά και μοιραστείτε τη χαρούμενη μαγεία με τα Χριστούγεννα.

    Ζήστε τα μαγεμένα Χριστούγεννα της Disney και έναν κόσμο γεμάτο καταστήματα, περίπτερα ψυχαγωγίας, τρενάκια και το must Space Tower! Προκαλέστε το παιδί μέσα σας και νιώστε ένα αληθινό παραμύθι σε αυτό το παγκοσμίως γνωστό πάρκο του Walt Disney. Δεδομένου ότι πρόκειται να έχετε μια ολόκληρη μέρα στο πάρκο, ένα δείπνο στο Mumi Restaurant, στην καρδιά του Παρισιού, θα ήταν μια ωραία επιλογή.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    VERSAILLES – ICE SKATING

    Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια ημερήσια επίσκεψη σε ένα αληθινό παλάτι, τις Βερσαλλίες. Το Παλάτι των Βερσαλλιών έχει καταχωρηθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO εδώ και 40 χρόνια και είναι ένα από τα σπουδαιότερα δείγματα της γαλλικής τέχνης του 17ου αιώνα. Κατασκευάστηκε για πρώτη φορά από τον Λουδοβίκο ΙΓ’ το 1623 και ήταν ένα απλό κυνηγετικό καταφύγιο.

    Επιστρέψτε στο Παρίσι και εγγραφείτε σε ένα από τα πιο αποκλειστικά παγοδρόμια του Παρισιού που βρίσκεται 60 μέτρα πάνω από το έδαφος, στο καλύτερο υπαίθριο παγοδρόμιο στον Πύργο του Άιφελ που έγινε ποτέ. Δοκιμάστε ένα ζεστό κακάο, ένα ποτήρι ζεστό κρασί ή ένα ποτήρι σαμπάνια και απολάυστε με τον καλύτερο τρόπο τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στο Παρίσι. Για δείπνο, σας προτείνουμε να κάνετε κάτι διαφορετικό δοκιμάστε το Kong ένα Ασιατικό fusion εστιατόριο.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    POMPIDOU CENTRE – ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

    Δεν μπορείτε να φύγετε από το Παρίσι χωρίς να επισκεφτείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα που έχει να επιδείξει η πόλη του Φωτός, το Κέντρο Georges Pompidou. Η ιδέα για ένα πολυπολιτισμικό συγκρότημα, που συγκεντρώνει σε ένα μέρος διαφορετικές μορφές τέχνης και λογοτεχνίας, αναπτύχθηκε και στεγάζει τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Πληροφοριών, το Εθνικό Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ινστιτούτο Έρευνας και Συντονισμού Ακουστικής/Μουσικής. Μονογραφικές, ιστορικές και θεματικές εκθέσεις και εκθέσεις προσφέρουν στους επισκέπτες ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πανόραμα της μοντέρνας τέχνης και της σύγχρονης δημιουργίας, καθώς και μια από τις σημαντικότερες συλλογές μουσείων στην Ευρώπη.

    Επιπλέον, αν ψάχνετε για κάτι πιο κλασικό, το Musée d’Orsay είναι διάσημη για τη μεγάλη συλλογή από 2.000 ιμπρεσιονιστικούς πίνακες και 600 γλυπτά, με αριστουργήματα ζωγράφων όπως ο Μονέ, ο Μανέ, ο Σεζάν, ο Ρενουάρ και ο Βαν Γκογκ. Για μεσημεριανό, μια πολύ καλή επιλογή θα ήταν το Le Recamier Restaurant, με το καλύτερο παραδοσιακό σουφλέ της πόλης. Ώρα για check-out, μερικές τελευταίες φωτογραφίες και αναχώρηση από το ξενοδοχείο με μεταφορά με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο. Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες αναμνήσεις από το Παρίσι!

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ