Περού Luxury Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ιδανικός προορισμός για ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές περιπέτειες στη φύση και την πλούσια ιστορία
  • Επισκεφτείτε το Μάτσου Πίτσου, το αξιοθέατο παγκόσμιας κληρονομιάς, γεμάτο μυστηριώδη γοητεία, σε υψόμετρο 2.430μ.
  • Φωτογραφίστε τα Rainbow Mountains σε υψόμετρο 5.200 μέτρων, το φυσικό θαύμα με τις μοναδικές αποχρώσεις
  • Κούσκο, η ιστορική πρωτεύουσα των Ίνκας με ζωντανή ατμόσφαιρα και το πολιτιστικό κέντρο με εκπληκτικά αρχιτεκτονικά μνημεία
  • Θαυμάστε τη λίμνη Τιτικάκα, την μεγαλύτερη υψηλή λίμνη του κόσμου με τη μοναδική κουλτούρα και θέα τα παραδοσιακά πλωτά νησιά Uros
  • Colca Canyon, ένα από τα βαθύτερα φαράγγια του κόσμου, μαγευτικό και επιβλητικό με θέα στους τεράστιους κόκκινους βράχους
  • Γνωρίστε την Λίμα την μοναδική πόλη με ιστορικά κτήρια και ζωντανή ατμόσφαιρα αλλά και την γαστρονομική πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής
  • Τα σπήλαια Sumbay με την αρχαία τέχνη και μυστηριώδη σχήματα και τις προϊστορικές ζωγραφιές

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Αυτός ο μοναδικός προορισμός προσφέρει μια ατελείωτη ποικιλία εμπειριών, ικανές να ενθουσιάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Από τα επιβλητικά αρχαία ερείπια μέχρι τα εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, το Περού συνδυάζει ποικιλία τοπίων και ζωντανή κουλτούρα σε μια απίστευτη περιπέτεια.

Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από τα ακίνητα νερά της λίμνης Τιτικάκα, το υψηλότερο πλωτό σώμα νερού στον κόσμο, και ανακαλύψτε το Μάτσου Πίτσου, ένα αρχαίο θαύμα που συνιστά απαραίτητη εμπειρία για κάθε ταξιδιώτη. Ανακαλύψτε τη γοητεία της Ιερής Κοιλάδας, με γραφικά τοπία και μαγευτικά χωριά, που σας μεταφέρουν σε μια εποχή που ποτέ δεν φαίνεται να έχει τελειώσει. Το Περού είναι ένας προορισμός που υπόσχεται να αφήσει αξέχαστες εντυπώσεις και συναισθήματα που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Τιμή κατόπιν αιτήματος, σε δίκλινο δωμάτιο σε 5* ξενοδοχείο - 10 ημέρες / 9 διανυκτερεύσεις

  • Εποχικότητα Μάιος έως Οκτώβριος, το πακέτο αναφέρεται για την περίοδο αιχμής Ιουνίου.

Τι περιλαμβανεται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια προς/από Λίμα σε Business class που περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 8 κιλών, ένα προσωπικό αντικείμενο και δυο παραδοτέες αποσκευές 32 κιλών κατ’άτομο
  • 3 διανυκτέρευσεις σε ξενοδοχείο 5* στη Λίμα με πρωινό
  • 3 διανυκτέρευσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Κούσκο με πρωινό
  • 2 Εισιτήρια στο πολυτελές τρένο Hiram Bingham με στάση στο Αρχαιολογικό χώρο Μάτσου Πίτσου
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5* στο Μάτσου Πίτσου με πρωινό
  • 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές τρένο Andean Explorer
  • Ιδιωτική μεταφορά από/προς αεροδρόμια με κλιματιζόμενο βαν & Αγγλόφωνο οδηγό
  • Λεπτομερές πρόγραμμα σχεδιασμένο από τους Travel Designers μας
Περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1η

    1st Day

    ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΛΙΜΑ

    Η αναχώρησή σας από την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί με πτήση που περιλαμβάνει στάση μέσω Άμστερνταμ και άφιξη στη Λίμα. Κατά την άφιξή σας, θα σας υποδεχθεί ο οδηγός στις αφίξεις, κρατώντας πινακίδα με το όνομά σας, και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο.

    Θα μείνετε στο πολυτελές Belmond Miraflores Park, σε μια Club Ocean View Junior Suite με πρωινό. Για το πρώτο σας δείπνο, προτείνεται το εστιατόριο Tragaluz, το οποίο βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο, προσφέροντας μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ – ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LARCOMAR – ΔΕΙΠΝΟ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

    Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα απολαυστικό πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε μια χαλαρή βόλτα στο γραφικό Πάρκο της Αγάπης, απολαμβάνοντας την όμορφη θέα. Για το μεσημεριανό σας γεύμα, προτείνεται το εστιατόριο Astrid y Gastón, το οποίο βρίσκεται στην 32η θέση της παγκόσμιας λίστας με τα καλύτερα εστιατόρια.

    Αργότερα, επισκεφθείτε το Εμπορικό Κέντρο Larcomar για μια ευχάριστη εμπειρία shopping και περιπάτου. Για το δείπνο, έχετε δύο εξαιρετικές επιλογές: το εστιατόριο Central, το οποίο κατατάσσεται στη 2η θέση των 50 καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο με μεγάλο waiting list συνήθως, ή το εστιατόριο Maido, το οποίο βρίσκεται στην 11η θέση της ίδιας λίστας και προσφέρει μοναδική Nikkei κουζίνα, συνδυασμό της Περουβιανής με τη Γιαπωνέζικη κουζίνα.

  • Ημέρα 3η

    3rd Day

    ΛΙΜΑ – ΚΟΥΣΚΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ PLAZA DE ARMAS – ΑΓΟΡΑ SAN PEDRO

    Μετά το πρωινό και το check-out από το ξενοδοχείο, θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά σας στο αεροδρόμιο για την προγραμματισμένη πτήση προς το Κούσκο, η οποία διαρκεί περίπου 1,5 ώρα. Μόλις φτάσετε, θα σας υποδεχτεί ο προσωπικός σας οδηγός, και θα μεταφερθείτε μέχρι το ξενοδοχείο Belmond Monasterio για να κάνετε το check-in και να τακτοποιηθείτε στη Junior Suite.

    Αργότερα, σας προτείνουμε να εξερευνήσετε την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία του Κούσκο, την περίφημη Plaza de Armas, όπου η μοναδική αρχιτεκτονική της πόλης ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε την Αγορά San Pedro, έναν ζωντανό χώρο γεμάτο τοπική κουλτούρα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυθεντικά Περουβιανά πιάτα. Με την επιστροφή στο ξενοδοχείο, θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε από την σημερινή μέρα απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο μπαρ του ξενοδοχείου σας.

  • Ημέρα 4η

    4th Day

    ΓΕΙΤΟΝΙΑ SAN BLAS – MNHMEIO SAQSAYWAMAN

    Ξεκινήστε τη μέρα με ένα απολαυστικό πρωινό στο ξενοδοχείο, προετοιμάζοντας τον εαυτό σας για τις σημερινές εξερευνήσεις. Στη συνέχεια, χαλαρώστε απολαμβάνοντας τον διάσημο Περουβιανό καφέ στη Γραφική Γειτονιά του San Blas, γνωστή για τα bohemian style cafes και την καλλιτεχνική της ατμόσφαιρα.

    Προτείνεται να επισκεφθείτε το εμβληματικό μνημείο των Ίνκας, το Saqsaywaman, ένα ιστορικό στρατόπεδο όπου οι στρατιώτες εκπαιδεύονταν την περίοδο ακμής της αυτοκρατορίας των Ίνκας. Μετά από μια γεμάτη μέρα ανακαλύψεων, επιστρέψτε στο ξενοδοχείο για να απολαύσετε ένα εκλεκτό δείπνο στο εστιατόριο, το οποίο προσφέρει γεύσεις εμπνευσμένες από την τοπική γαστρονομία, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα σας.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    ΚΟΥΣΚΟ – ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΤΡΕΝΟ HIRAM BINGHAM – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ

    Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα απολαυστικό πρωινό και το check-out από το Belmond Monasterio. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στον σταθμό τρένου Poroy, όπου θα επιβιβαστείτε στο Πολυτελές Τρένο Hiram Bingham, το οποίο αναχωρεί στις 09:05. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, απολαύστε ένα εκλεκτό γεύμα στο τρένο, καθώς ταξιδεύετε προς το μαγευτικό Μάτσου Πίτσου.

    Μόλις φτάσετε, θα μεταφερθείτε με λεωφορείο στον αρχαιολογικό χώρο του Μάτσου Πίτσου για μια συναρπαστική ξενάγηση με πιστοποιημένο ξεναγό, που θα σας αποκαλύψει τα μυστικά αυτού του εμβληματικού μνημείου. Έπειτα, χαλαρώστε απολαμβάνοντας το απογευματινό σας τσάι στο Sanctuary Lodge, πριν πραγματοποιήσετε το check-in στη One-Bedroom Suite, στο ξενοδοχείο Belmond Sanctuary Lodge, όπου θα διανυκτερεύσετε με την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ – ΚΟΥΣΚΟ

    Απολαύστε το πρωινό στο ξενοδοχείο και χαλαρώστε στο κατάλυμα, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του All-Inclusive προγράμματος. Μετά το check-out, θα αναχωρήσετε από τον σταθμό του Μάτσου Πίτσου όπου θα επιβιβαστείτε στο πολυτελές τρένο Hiram Bingham με προορισμό το Κούσκο.

    Μόλις φτάσετε στον σταθμό Poroy, θα ακολουθήσει η μεταφορά σας στο πολυτελές ξενοδοχείο Belmond Palacio Nazarenas, όπου θα πραγματοποιηθεί το check-in σας σε μια κομψή Junior Suite. Το βράδυ, απολαύστε ένα εκλεκτό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, δοκιμάζοντας γεύσεις εμπνευσμένες από την τοπική και διεθνή κουζίνα, ολοκληρώνοντας έτσι την ημέρα σας με έναν γαστρονομικό θρίαμβο.

  • Ημέρα 7η

    7th Day

    ΚΟΥΣΚΟ – ΠΟΥΝΟ – ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΚΑΚΑ

    Ξεκινήστε τη μέρα σας με πρωινό και το check-out από το ξενοδοχείο, πριν κατευθυνθείτε στον σταθμό Wanchaq στο Κούσκο για το check-in στις 10:00 στο Πολυτελές Τρένο Andean Explorer. Στη 13:00, απολαύστε ένα γευστικό μεσημεριανό γεύμα στο τρένο, ενώ το ταξίδι σας διασχίζει τα μαγευτικά τοπία του Περού.

    Στις 16:45, σερβίρεται απογευματινό τσάι, προσφέροντας μια ευκαιρία για χαλάρωση. Το βράδυ, από τις 19:00, απολαύστε κοκτέιλ και καναπεδάκια στο Piano Bar του τρένου, πριν ακολουθήσει ένα εκλεκτό δείπνο στις 19:30. Στις 22:00 θα φτάσετε στο Πούνο, δίπλα στη γραφική Λίμνη Τιτικάκα, όπου θα διανυκτερεύσετε σε μια άνετη καμπίνα του τρένου.

  • Ημέρα 8η

    8th Day

    ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΛΩΤΟ ΝΗΣΙ UROS – ΛΙΜΝΗ SARAQUCHA

    Ξεκινήστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας την ανατολή του ηλίου και το πρωινό στο τρένο στις 06:00 το πρωί, καθώς το ταξίδι σας συνεχίζεται στις όχθες της Λίμνης Τιτικάκα. Στις 09:00, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ένα εντυπωσιακό Τεχνητό Πλωτό Νησί Uros, όπου θα γνωρίσετε τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής των ντόπιων.

    Μετά την επιστροφή σας στο τρένο, θα σερβιριστεί γεύμα στις 12:00, ενώ στις 15:10 θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τη Λίμνη Saraqucha. Το βράδυ, από τις 19:00, απολαύστε κοκτέιλ και καναπεδάκια εν πλω, πριν την άφιξή σας στη Saraqucha στις 19:30, όπου, αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να παρατηρήσετε τους αστερισμούς κάτω από τον καθαρό ουρανό των Άνδεων. Θα διανυκτερεύσετε άνετα στο τρένο, απολαμβάνοντας την ηρεμία του τοπίου.

  • Ημέρα 9η

    9th Day

    ΣΠΗΛΙΕΣ SUMBAY – ΦΑΡΑΓΓΙ COLCA CANYON – AREQUIPA – ΛΙΜΑ

    Ξεκινήστε τη μέρα σας στις 06:00 με ένα απολαυστικό πρωινό στο τρένο, καθώς ταξιδεύετε προς τις Σπηλιές Sumbay, όπου θα φτάσετε στις 09:50 για να θαυμάσετε τις αρχαίες τοιχογραφίες που χρονολογούνται πριν από 6.000 χρόνια. Στις 11:30, φτάνετε στο εντυπωσιακό Φαράγγι Colca Canyon, το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να το εξερευνήσετε αυτόνομα, η είσοδος δεν περιλαμβάνεται στο εισιτήριο, με κόστος περίπου 18€ ανά άτομο.

    Επιστρέφοντας στο τρένο, θα σερβιριστεί γεύμα στις 12:30. Στις 15:30, το τρένο φτάνει στην Arequipa, όπου θα ακολουθήσει η μεταφορά σας στο αεροδρόμιο για την πτήση σας προς Λίμα στις 18:40, με διάρκεια πτήσης περίπου 2 ώρες. Στο αεροδρόμιο θα σας υποδεχτεί ο οδηγός σας, ο οποίος θα σας μεταφέρει στο πολυτελές ξενοδοχείο Belmond Miraflores Park για να κάνετε check-in και να τακτοποιθείτε στο δωμάτιο.

  • Ημέρα 10η

    10th Day

    ΠΕΡΟΥ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

    Απολαύστε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα κάνετε check-out. Στις 13:00, θα ακολουθήσει η μεταφορά σας στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής, η οποία αναχωρεί στις 17:30, με ενδιάμεσο σταθμό στο Άμστερνταμ.

  • Ημέρα 11η

    11th Day

    ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ

    Φτάνετε στο Άμστερνταμ στις 12:50, όπου έχετε χρόνο μέχρι την επόμενη πτήση σας για Αθήνα στις 21:15. Κατά τη διάρκεια του layover, σας προτείνουμε να απολαύσετε ένα γεύμα στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Ron Gastrobar.

    Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε μια χαλαρωτική κρουαζιέρα στα γραφικά κανάλια του Άμστερνταμ, ή εναλλακτικά, να επισκεφθείτε μερικά από τα πιο διάσημα μουσεία της πόλης, όπως το Μουσείο Van Gogh και το Rijksmuseum. Στις 21:15, θα αναχωρήσετε για την Αθήνα, ολοκληρώνοντας το ταξίδι σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ