Κουρσεβέλ, Deluxe Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Απόλαυστε μεγάλη ποικιλία πιστών για όλα τα επίπεδα, μαζί με off-piste εμπειρίες για τους πιο τολμηρούς
  • Μείνετε σε πολυτελή σαλέ και eco-friendly καταλύματα που προσφέρουν βιώσιμες ανέσεις
  • Διασκέδαστε στη ζωντανή après-ski σκηνή ή σε ιδιωτικά πάρτι με διασημότητες και κορυφαίους DJs
  • Δοκίμαστε γαστρονομικές απολαύσεις σε εστιατόρια Michelin και pop-up fusion κουζίνες
  • Εξερεύνηστε δραστηριότητες όπως πατινάζ, πεζοπορία, snow yoga και ice driving
  • Ψώνιστε σε πολυτελείς μπουτίκ και limited edition fashion συλλογές
  • Χαλάρωστε με digital detox retreats και εξατομικευμένα προγράμματα ευεξίας
  • Ζήστε την εμπειρία πτήσης με στυλ μέσω ιδιωτικών τζετ ή πολυτελών ελικοπτέρων

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Το Κουρσεβέλ είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς σκι στον κόσμο, ιδανικός για αξέχαστες χειμερινές διακοπές. Βρίσκεται στην καρδιά του Les Trois Vallées, προσφέροντας μια απίστευτη ποικιλία πιστών για σκι, κατάλληλες για όλα τα επίπεδα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκπληκτικά αλπικά τοπία, με τις πανέμορφες χιονισμένες κορυφές να δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Η φιλοξενία στο Κουρσεβέλ είναι πολυτελής, με κομψά σαλέ και ξενοδοχεία 5 αστέρων που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Μετά από μια μέρα γεμάτη σκι, η ζωντανή après-ski σκηνή καλεί τους επισκέπτες να διασκεδάσουν σε κομψά μπαρ και εστιατόρια, ενώ υπάρχουν και ιδιωτικά πάρτι με διασημότητες και κορυφαίους DJs.

Η γαστρονομία είναι εξαιρετική, με εστιατόρια Michelin και pop-up fusion κουζίνες που προσφέρουν μοναδικές γεύσεις. Εκτός από το σκι, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δραστηριότητες όπως πατινάζ, πεζοπορία με χιονοπέδιλα και digital detox retreats. Το Κουρσεβέλ συνδυάζει την πολυτέλεια με την περιπέτεια, κάνοντάς το τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία σκι και χαλάρωσης. Στο Κουρσεβέλ, οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια Δεκεμβρίου κυμαίνονται από -3°C έως 5°C, τον Ιανουάριο από -5°C έως 3°C, και τον Φεβρουάριο από -4°C έως 5°C, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για σκι και χιονοπτώσεις.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Τιμή κατόπιν αιτήματος, σε δίκλινο δωμάτιο σε 4* ξενοδοχείο – Διάρκεια 8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 7 διανυκτερεύσεις εντος του διαστήματος Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.

Τι περιλαμβανεται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια προς/από Γενεύη σε Economy class που περιλαμβάνει 1x χειραποσκευή 8 κιλών & 1x παραδοτέα αποσκευή 23 κιλών κατ’επιβάτη
  • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στο Κουρσεβέλ με πρωινό
  • Ιδιωτική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
Περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1η

    1st Day

    ΑΘΗΝΑ – ΚΟΥΡΣΕΒΕΛ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

    Αναχωρείτε από την Αθήνα με πτήση προς το διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης. Αφού φτάσετε, θα επιβιβαστείτε σε ιδιωτική μεταφορά που θα σας οδηγήσει στο Κουρσεβέλ. Μόλις κάνετε check-in και τακτοποιηθείτε στο πολυτελές ξενοδοχείο, απολαύστε την υπόλοιπη ημέρα χαλαρώνοντας και εξερευνώντας την περιοχή.

    Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο γραφικό χωριό του Κουρσεβέλ, θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική και την ατμόσφαιρα της περιοχής. Εξερευνήστε τα τοπικά καταστήματα και τραβήξτε μοναδικές φωτογραφίες την υπέροχη θέα. Για το δείπνο, επισκεφθείτε το εστιατόριο Le Chabichou με 2 αστέρια Michelin, όπου θα απολαύσετε γκουρμέ πιάτα και τοπικά προϊόντα σε μενού πέντε έως εννέα πιάτων, συνοδευόμενα από εξαιρετική λίστα κρασιών.

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    ΣΚΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – BAR HOPPING – ΨΩΝΙΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

    Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλήρες πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Συνεχίστε τη μέρα σας με σκι στις πίστες του Κουρσεβέλ, απολαμβάνοντας τις διαδρομές που προσφέρονται για όλα τα επίπεδα σκιέρ. Μετά από ένα συναρπαστικό πρωινό στις πίστες, κατευθυνθείτε προς το εστιατόριο Le Cap Horn για μεσημεριανό, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά πιάτα και τοπικές γεύσεις σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ένα από τα πιο παλιά εστιατόρια της περιοχής που προσφέρει αυθεντική εμπειρία στην Αλπική γαστρονομία.

    Αργότερα, εξερευνήστε τη Ζωντανή Après-Ski Σκηνή στα κομψά μπαρ του χωριού, απολαμβάνοντας κοκτέιλ και παρέα με άλλους σκιέρ. Αν έχετε διάθεση για Ψώνια στο Κουρσεβέλ, μπορείτε να επισκεφθείτε τα τοπικά καταστήματα με αθλητικά είδη και πολυτελείς μπουτίκ ρούχα. Το βράδυ, γευματίστε στο Le Farçon του Julien Machet, το οποίο διαθέτει 1 αστέρι Michelin, προσφέροντας γκουρμέ πιάτα από τη Σαβοΐα και τη Μεσόγειο σε ένα fine dining περιβάλλον στα 1400 μέτρα.

  • Ημέρα 3η

    3rd Day

    ΣΚΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ LES TROIS VALLEES – ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

    Αφού απολαύσετε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με σκι στις εκπληκτικές πίστες των Les Trois Vallées, κάνοντας στάσεις για να θαυμάσετε την απίστευτη θέα. Για μεσημεριανό γεύμα, επισκεφθείτε το εστιατόριο La Saulire, που φημίζεται για τις γκουρμέ γεύσεις του και την εκλεπτυσμένη λίστα κρασιών, σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο που αποπνέει ηρεμία και κομψότητα.

    Το απόγευμα, Εξερευνήστε ένα από τα Χωριά του Courchevel και απολαύστε αγορές σε πολυτελή καταστήματα. Για το δείπνο, επιλέξτε το εστιατόριο Baumanière 1850, που κατέχει 1 αστέρι Michelin. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εξαιρετικά πιάτα υψηλής Γαλλικής γαστρονομίας, σε ένα πολυτελές περιβάλλον που θα ολοκληρώσει ιδανικά τη γεμάτη ημέρα σας.

  • Ημέρα 4η

    4th Day

    ΠΑΤΙΝΑΖ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΕΔΙΛΑ – DIGITAL DETOX RETREAT

    Ζήστε μια διαφορετική μέρα απολαμβάνοντας εναλλακτικές δραστηριότητες στην καρδιά των Άλπεων. Ξεκινήστε με Πατινάζ στον Πάγο ή μια Βόλτα με Χιονοπέδιλα μέσα στο μαγευτικό χειμωνιάτικο τοπίο. Για μεσημεριανό, επισκεφθείτε το εστιατόριο Le 80, διακοσμημένο με πολύχρωμα αερόστατα. Απολαύστε Γαλλικές παραδοσιακές γεύσεις, όπως pâté en croûte, καπνιστή χοιρινή μπριζόλα και ριχουμπάρμπα με κρέμα βανίλιας.

    Αργότερα, Xαλαρώστε σε ένα Digital Detox Retreat, όπου θα έχετε την ευκαιρία να αποφορτιστείτε από την καθημερινή ένταση, μακριά από την τεχνολογία και τον ψηφιακό κόσμο. Το βράδυ, απολαύστε ένα μοναδικό γαστρονομικό δείπνο στο εστιατόριο Achillée. Εδώ ο σεφ Pieter Riedijk, πρώην σεφ του Le Montgomerie, έχει δημιουργήσει ένα μπιστρό που προσφέρει “food for sharing” σε ρουστίκ περιβάλλον. Εστιάζει σε απλά πιάτα με τοπικά υλικά, όπως μαρμελάδα μανιταριών, ψητό χοιρινό και μαρέγκα ραβέντι.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    SNOW YOGA – ICE DRIVING – ΣΚΙ – ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

    Αφού ολοκληρώσετε το πρωινό στο ξενοδοχείο, ετοιμαστείτε για μια μέρα με μια μοναδική δραστηριότητα. Δοκιμάστε Snow Yoga ή Ice Driving για να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία στη χιονισμένη ομορφιά των Άλπεων. Οι ασκήσεις yoga στο χιόνι θα σας προσφέρουν ηρεμία και ευεξία, ενώ το ice driving θα σας δώσει την αδρεναλίνη που χρειάζεστε, καθώς θα μάθετε να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας σε παγωμένες επιφάνειες. Για μεσημεριανό, επισκεφθείτε το εστιατόριο L’Altiplano, το οποίο γιορτάζει την Περουβιανή κουζίνα με ψητές σπεσιαλιτέ και πιάτα για μοιρασιά, σε μια κομψή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

    Αργότερα, μπορείτε να εξερευνήσετε κοντινές περιοχές για σκι ή πεζοπορία, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Το βράδυ, απολαύστε το δείπνο σας στο εστιατόριο Le Diamant Noir, σε υψόμετρο 2.400 μέτρων, όπου ο σεφ Eric Samson προσφέρει πιάτα που τιμούν τις περιοχές Βρετάνη, Σαβοΐα και Περιγκόρ, όπως ομελέτα με μαύρη τρούφα και ψητό κρεμμύδι Roscoff ψημένο σε άχυρο.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    ΣΚΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΕ ΣΠΑ – ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΜΠΟΥΤΙΚ

    Σήμερα μπορείτε να επιστρέψετε στις πίστες του Κουρσεβέλ και να ανακαλύψετε νέες διαδρομές. Το χιονοδρομικό κέντρο προσφέρει ποικιλία πίστων για όλα τα επίπεδα, από ήπιες κατηφόρες για αρχάριους μέχρι προκλητικές διαδρομές για έμπειρους σκιέρ. Εξερευνήστε τη μαγευτική φυσική ομορφιά των Άλπεων απολαμβάνοντας το σκι. Για μεσημεριανό, επισκεφθείτε το Le Terroir des Vignobles, όπου θα απολαύσετε πιάτα από τοπικά υλικά και οργανικά κρασιά, όπως κουνέλι, μπακαλιάρο και βανίλια με κρέμα βατόμουρου.

    Αφού απολαύσετε τη μέρα σας, χαλαρώστε σε ένα spa του ξενοδοχείου ή περιπλανηθείτε στο χωριό για καφέ και ψώνια σε πολυτελείς μπουτίκ με limited edition fashion συλλογές. Για δείπνο, το L’Ekrin προσφέρει fine dining με 1 αστέρι Michelin, με εκλεπτυσμένα πιάτα του σεφ Laurent Azoulay που συνδυάζουν γεύσεις από Προβηγκία και Σαβοΐα. Κάθε γεύμα είναι μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

  • Ημέρα 7η

    7th Day

    SNOWBOARD – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΕΛΚΗΘΡΟ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΣΕΒΕΛ

    Σήμερα είναι η τελευταία σας ολόκληρη μέρα στο Κουρσεβέλ. Ανακαλύψτε το χιονισμένο τοπίο με snowboard ή απολαύστε ενα μάθημα σκι με επαγγελματία εκπαιδευτή. Για μεσημεριανό, επισκεφθείτε το La Coursive des Alpes, το πρώην σινεμά του χιονοδρομικού κέντρου, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα κομψό εστιατόριο όπου ο σεφ προσφέρει μοντέρνα κουζίνα, όπως ζαμπόν με τρούφες και baba ρούμι με μαρμελάδα πορτοκαλιού, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

    Αργότερα, απολαύστε μια αποκλειστική εμπειρία σπα ή κλείστε μια ιδιωτική βόλτα με έλκηθρο στον χιονισμένο τοπίο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά των Άλπεων. Για δείπνο, επιλέξτε το Le 1947 à Cheval Blanc με 3 αστέρια Michelin, όπου ο σεφ Yannick Alléno, προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με σύγχρονη κουζίνα και αξέχαστες σάλτσες. Καθώς το βράδυ πλησιάζει, διασκεδάστε στη ζωντανή après-ski σκηνή ή σε ιδιωτικά πάρτι με διασημότητες και κορυφαίους DJs, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία σας βραδιά στο Κουρσεβέλ!

  • Ημέρα 8η

    8th Day

    ΚΟΥΡΣΕΒΕΛ – ΓΕΝΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ

    Αυτή είναι η τελευταία σας ημέρα στο μαγευτικό Κουρσεβέλ. Ξυπνήστε με την υπέροχη θέα των βουνών και απολαύστε μια τελευταία βόλτα στο χωριό ή κάντε σκι το πρωί, κλείνοντας την εμπειρία σας με ένταση και ενθουσιασμό. Για μεσημεριανό, επισκεφθείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου σας, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα εκλεπτυσμένο γεύμα φτιαγμένο από φρέσκα τοπικά υλικά, προτού ετοιμαστείτε για την αναχώρησή σας.

    Αφού κάνετε check-out, θα επιβιβαστείτε στην ιδιωτική μεταφορά που θα σας οδηγήσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Γενεύης για την πτήση σας στην Αθήνα. Έτσι, ολοκληρώνετε τις αξέχαστες διακοπές σας στο Κουρσεβέλ, γεμάτες από όμορφες αναμνήσεις και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που θα σας συνοδεύουν για πάντα.

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ