Εξερευνήστε το Μάτσου Πίτσου–Λίμα–Κούσκο

ΠΕΡΟΥ

Αυτός ο μοναδικός προορισμός προσφέρει μια ατελείωτη ποικιλία εμπειριών, ικανές να ενθουσιάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Από τα επιβλητικά αρχαία ερείπια μέχρι τα εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, το Περού συνδυάζει ποικιλία τοπίων και ζωντανή κουλτούρα σε μια απίστευτη περιπέτεια.

Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από τα ακίνητα νερά της λίμνης Τιτικάκα, το υψηλότερο πλωτό σώμα νερού στον κόσμο, και ανακαλύψτε το Μάτσου Πίτσου, ένα αρχαίο θαύμα που συνιστά απαραίτητη εμπειρία για κάθε ταξιδιώτη. Ανακαλύψτε τη γοητεία της Ιερής Κοιλάδας, με γραφικά τοπία και μαγευτικά χωριά, που σας μεταφέρουν σε μια εποχή που ποτέ δεν φαίνεται να έχει τελειώσει. Το Περού είναι ένας προορισμός που υπόσχεται να αφήσει αξέχαστες εντυπώσεις και συναισθήματα που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Περισσότερα

Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει

Δημιουργήσαμε αυτό το Luxury πακέτο για να απολαύσετε τo Περού στο έπακρο! Εξερευνήστε τη μοναδική ζωή στη Lima, επισκεφτείτε το αρχαίο θαύμα του Μάτσου Πίτσου, φωτογραφίστε τα Rainbow Mountains, απολαύστε πολλά όμορφα τοπία και δοκιμάστε τη μοναδική τοπική κουζίνα. Προτείνουμε εκδρομές για να εξερευνήσετε καλύτερα αυτούς τους όμορφους προορισμούς στo μαγευτικό Περού!

Η καλύτερη επιλογή σου για το ταξίδι

Περού Luxury Πακέτο

Αυτό το Luxury πακέτο στο Περού σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές διαμονής και περιλαμβάνει επίσης την καλύτερη εμπειρία που έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός.

Τιμή κατόπιν αιτήματος, σε δίκλινο δωμάτιο σε 5* ξενοδοχείο

Το πακέτο αναφέρεται για την περίοδο αιχμής Ιουνίου.

Για 10 ημέρες / 9 διανυκτερεύσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ