Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Η Ισλανδία, το μαγευτικό νησιωτικό έθνος στον Βόρειο Ατλαντικό, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και αραιοκατοικημένες χώρες της Ευρώπης. Γνωστή για τα δραματικά τοπία της, περιλαμβάνει ηφαιστειακά πεδία, παγετώνες, καταρράκτες και ποτάμια, που προσφέρουν μοναδικές φυσικές εμπειρίες. Ο πιο μαγικός της θησαυρός, όμως, είναι το Βόρειο Σέλας. Αυτή η θεαματική φωτεινή παράσταση στον νυχτερινό ουρανό, με τις πράσινες, μοβ και ροζ αποχρώσεις, προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Εκτός από την εξερεύνηση του Βορείου Σέλαος, ανακαλύψτε το Εθνικό Πάρκο Thingvellir, έναν τόπο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο θρυλικό Blue Lagoon, όπου τα γεωθερμικά νερά προσφέρουν χαλάρωση με φόντο την άγρια ισλανδική φύση. Η πρωτεύουσα Ρέικιαβικ, γεμάτη ζωντάνια, είναι η καρδιά της σύγχρονης ισλανδικής κουλτούρας, με μουσεία, γκαλερί, εστιατόρια και καφέ που σε ταξιδεύουν μέσα από την ιστορία και τις γεύσεις της χώρας. Είτε προτιμάτε να επισκεφτείτε την Ισλανδία το καλοκαίρι με τις ατελείωτες ημέρες, είτε το χειμώνα για να απολαύσετε τη μαγεία της φύσης, η Ισλανδία υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες και ιστορίες που θα αφηγείστε για πάντα.

Περισσότερα

Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει

Δημιουργήσαμε δυο πακέτα, Deluxe & Luxury, για να απολαύσετε την Ισλανδία στο έπακρο! Ζήστε τη φανταστική ζωή, θαυμάστε το εντυπωσιακό βόρειο σέλας και τα τοπία πάγου, περπατήστε στους όμορφους δρόμους του Ρέικιαβικ και απολαύστε υπέροχο φαγητό. Προτείνουμε επίσης εκδρομές για να εξερευνήσετε καλύτερα αυτή την όμορφη χώρα!

Η καλύτερη επιλογή σου για το ταξίδι

Ισλανδία Deluxe Πακέτο

Αυτό το Deluxe πακέτο στην Ισλανδία σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές διαμονής και περιλαμβάνει επίσης τις καλύτερες ξεναγήσεις & αξιοθέατα που έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός.

Από € 3,520 ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο σε 4* ξενοδοχείο

Το πακέτο είναι ενδεικτικό για την περίοδο του Φθινοπώρου.

Διάρκεια

8 ημέρες / 7 νύχτες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Βρες το budget που σου ταιριάζει

Ισλανδία Luxury Πακέτο

Αυτό το Luxury πακέτο στην Ισλανδία σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές διαμονής και περιλαμβάνει επίσης τις καλύτερες ξεναγήσεις & αξιοθέατα που έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός.

Τιμή κατόπιν αιτήματος, ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο σε 4* ξενοδοχείο

Το πακέτο είναι ενδεικτικό για την περίοδο του Χειμώνα.

Διάρκεια

8 ημέρες / 7 νύχτες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ