6 λόγοι
γιατι να ταξιδέψετε
μαζί μας

1.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στη My Blossom Travel γνωρίζουμε πως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, γι’ αυτό και σχεδιάζουμε τις διακοπές του με βάση τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις. Δεν προσαρμόζουμε εσάς στα πακέτα μας, αλλά τα πακέτα μας σε εσάς!

2.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ BUDGET

Πιστεύουμε πως όλοι έχουν δικαίωμα στην πολυτέλεια, γι’ αυτό και σας παρέχουμε τις υπηρεσίες των luxury holiday travel agencies σε τιμές που μπορείτε να πληρώσετε. Εσείς μας λέτε το budget σας και εμείς βρίσκουμε το πλάνο διακοπών που σας ταιριάζει!

3.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ LUXURY TRAVELLING

Η ομάδα μας έχει εμπειρία άνω των 15 ετών στο σχεδιασμό πολυτελών διακοπών ανά τον κόσμο και ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεστε για να ζήσετε τις πιο ονειρεμένες διακοπές της ζωής σας. Επιτρέψτε μας να σας κακομάθουμε!

4.

24/7 ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ TRAVEL EXPERT

Στην My Blossom Travel δεν κλείνετε το πακέτο σας και μετά σας ξεχνάμε. Ο προσωπικός σας travel expert βρίσκεται στη διάθεσή σας 24/7 για να σας βοηθήσει με κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια του ταξιδιού που έχουμε σχεδιάσει για εσάς.

5.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους travel experts σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να έχουμε ανθρώπους, μάτια και αυτιά παντού.

Σε όποιο προορισμό και εάν θέλετε να ταξιδέψετε, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα μας βοηθήσουν να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και εμπειρίες με inside info σε κάθε γωνιά της γης.

6.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Στη My Blossom Travel δεν απευθυνόμαστε σε τουρίστες, αλλά σε ταξιδευτές που θέλουν να γνωρίσουν την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από μοναδικές εμπειρίες.

Δεν είμαστε ένα ακόμη πρακτορείο, αλλά μία παθιασμένη ομάδα από κορυφαίους travel designers που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τον προορισμό σας like a local!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ