Χριστούγεννα στη Βιέννη, Deluxe Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές της Βιέννης είναι διάσημες παγκοσμίως για τη μαγεία και την παράδοση που προσφέρουν στους επισκέπτες
  • Θαυμάστε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της πόλης, με τα επιβλητικά Μπαρόκ παλάτια και τα αριστουργήματα τέχνης
  • Η πόλη του Μότσαρτ, γνωστή και ως η Πρωτεύουσα της Μουσικής, όπου κάθε γωνιά έχει τον δικό της ρυθμό
  • Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, με επιλογές για σκι και πατινάζ στον πάγο
  • Αφεθείτε στις γεύσεις της Aυστριακής κουζίνας, δοκιμάζοντας το αυθεντικό Wiener Schnitzel και άλλα τοπικά πιάτα
  • Νιώστε το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από τις εορταστικές εκδηλώσεις και παραδοσιακές τελετές
  • Απολαύστε τα χιονισμένα τοπία της Βιέννης, που δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό για τις γιορτές

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Βιέννη σας προσκαλεί να ζήσετε μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία. Η πόλη μεταμορφώνεται σε έναν λαμπερό, Χριστουγεννιάτικο προορισμό με ατμοσφαιρικούς δρόμους, εντυπωσιακά στολισμένες πλατείες και μια αίσθηση εορταστικής θαλπωρής σε κάθε γωνιά. Οι διάσημες Χριστουγεννιάτικες αγορές της, όπως αυτή στο Δημαρχείο (Rathausplatz), σφύζουν από ζωή, με ξύλινα σπιτάκια που προσφέρουν χειροποίητα δώρα, ζεστό κρασί και παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως το Αυστριακό *lebkuchen* και τα περίφημα κουλουράκια βανίλιας. Πέρα από την απαράμιλλη ατμόσφαιρα, η Βιέννη θα σας μαγέψει με τις μοναδικές μουσικές παραστάσεις της.

Οι λάτρεις της κλασικής μουσικής θα απολαύσουν τις υπέροχες συναυλίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ρομαντισμό και γιορτινό πνεύμα. Ο εντυπωσιακός Καθεδρικός του Αγίου Στεφάνου φωτίζεται υπέροχα, ενώ στα κοντινά καφέ μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα ή έναν αρωματικό καφέ, μαζί με παραδοσιακά γλυκίσματα. Εξερευνήστε τα παλάτια και τα ιστορικά μνημεία της πόλης, όπως το Schönbrunn και το Belvedere, που λάμπουν κάτω από τα Χριστουγεννιάτικα φώτα. Κάντε βόλτα στους κομψούς κήπους και δείτε τη Βιέννη ντυμένη με τον πιο λαμπερό της εορταστικό μανδύα. Αυτά τα Χριστούγεννα, η Βιέννη συνδυάζει πολυτέλεια, παράδοση και μοναδικές εμπειρίες, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες γιορτινές αναμνήσεις.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Από € 1,200 ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο σε 4* ξενοδοχείο

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 5 διανυκτερεύσεις εντος του εορταστικού διαστήματος Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς & Φώτων.

Τι περιλαμβανεται:

  • Διεθνής πτήση Αθήνα-Βιέννη-Αθήνα σε Economy class που περιλαμβάνει 1x xειραποσκευή 8 κιλών & 1x παραδοτέα αποσκευή 23 κιλών κατ’επιβάτη
  • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στη Βιέννη με πρωινό
  • Ιδιωτική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
  • Φόροι αεροδρομίου και τέλη καυσίμων (κατ’άτομο)
Περισσότερα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς & των Φώτων.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1η

    1st Day

    ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

    Αφού φτάσετε στο διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης, μια ιδιωτική μεταφορά θα σας πάει στο ξενοδοχείο σας για το check-in. Τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας, και ετοιμαστείτε για μια υπέροχη πρώτη μέρα στη Βιέννη.

    Σας προτείνουμε να εξερευνήσετε την πόλη για να γνωρίσετε την ιστορία και τα αξιοθέατα της Βιέννης. Απολαύστε το πρώτο σας παραδοσιακό Αυστριακό δείπνο στο Greichenbeisl, γνωστό για την ιστορική ατμόσφαιρα και το νόστιμο φαγητό του. Αυτό το μέρος βρίσκεται εδώ από τον 15ο αιώνα και σερβίρει ακόμη καλό Αυστριακό φαγητό.

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    ΠΑΛΑΤΙ SCHONBRUNN – ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ

    Σήμερα μετά το πρωινό σας στο ξενοδοχείο σας προτείνουμε να εξερευνήστε την εκπληκτική αρχιτεκτονική σε ένα από τα πιο γνωστά παλάτια της Βιέννης, το Παλάτι Schönbrunn. Στη συνέχεια απολαύστε τον Αυστριακό πολιτισμό του καφέ στο Café Central, ένα ιστορικό καφέ με μια γοητευτική ατμόσφαιρα. Ένας πολύ παλιός χώρος Βιεννέζικης κουζίνας, με διάσημους ιστορικούς συνδέσμους, όπως ο Φρόιντ και ο Τρότσκι.

    Το βράδυ, παρακολουθήστε ένα Κλασικό Κονσέρτο για να αισθανθείτε τη μουσική κληρονομιά της Βιέννης ακούγοντας έργα των διάσημων Johann Strauss & Mozart στην διάσημη αίθουσα συναυλιών Kursalon Hübner. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας.

  • Ημέρα 3η
    Παραμονή Χριστουγέννων

    3rd Day
    Παραμονή Χριστουγέννων

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ BELVEDERE

    Μετά το πρωινό σας, ξεκινήστε την μέρα σας με μια επίσκεψη στις Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Βιέννης. Η αγορά του παλατιού Schönbrunn και άλλες γιορτινές αγορές σε όλη την πόλη θα σας μαγέψουν με τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια τους και με το εορταστικό τους πνεύμα.

    Αργότερα, μπορείτε να εξερευνήστε τις εκθέσεις στο Μουσείο Belvedere, που φιλοξενεί μια εντυπωσιακή συλλογή τέχνης με έργα του Gustav Klimt. Μπορείτε να κάνετε και βόλτα στους κήπους του Παλατιού Belvedere. Το βράδυ απολαύστε ένα υπέροχο δείπνο στο εστιατόριο Lugeck. Είναι μια γαστρονομική παμπ που προσφέρει Αυστριακά κλασικά πιάτα και μια σειρά από διεθνή πιάτα.

  • Ημέρα 4η
    Χριστούγεννα

    4th Day
    Χριστούγεννα

    ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ PERCHTOLDSDORF – ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΡΑΣΙΩΝ

    Σήμερα είναι Χριστούγεννα. Τίποτα καλύτερο από το να ανταλλάξετε δώρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε αυτή τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή. Απολαύστε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο και ετοιμαστείτε για μια Εκδρομή στην περιοχή Perchtoldsdorf, την περιοχή των αμπελώνων της Βιέννης.

    Σε αυτή την εκδρομή θα μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά κρασιά και να απολαύσετε το Χριστουγεννιάτικο σας γεύμα σε ένα παραδοσιακό Αυστριακό ταβερνάκι με εορταστικές γαστρονομικές Αυστριακές σπεσιαλιτέ.

    Έπειτα από αυτή την γεμάτη μέρα, επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας και χαλαρώστε. Το βράδυ μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στους φωταγωγημένους δρόμους και να απολαύσετε το δείπνο σας στο εστιατόριο Steirereck. Ένα Αυστριακό εστιατόριο με βεράντες, όπου σερβιτόροι με λευκά γάντια σερβίρουν εκλεπτυσμένη δημιουργική κουζίνα.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ – ΠΑΤΙΝΑΖ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ

    Ξυπνήστε και ετοιμαστείτε για μια ακόμη υπέροχη μέρα στη Βιέννη. Σήμερα θα μπορούσατε να επισκεφτείτε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, που είναι η κύρια εκκλησία της Ρωμαιοκαθολικής Αρχιεπισκοπής της Βιέννης. Έπειτα θα μπορούσατε να κάνετε ένα διάλειμμα για μεσημεριανό στο bistro O boufés. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε θαλασσινά, σε ένα μπιστρό, δημιούργημα του σεφ με δύο αστέρια Michelin, Κωνσταντίνου Φιλίππου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο του Konstantin Filippou που προσφέρει fine dining.

    Στην συνέχεια, περπατήστε στην περιοχή του Prater, όπου μπορείτε να διασκεδάσετε στη γιγάντια Ρόδα Λούνα Παρκ ύψους 64,75 μέτρων στην είσοδο του Λούνα Παρκ Prater. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Βιέννης και συμβολίζει την περιοχή και την πόλη για πολλούς από τους ντόπιους.

    Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε Πατινάζ στον Πάγο σε ένα από τα πολλά παγοδρόμια που υπάρχουν στην πόλη της Βιέννης και να ευχαριστηθείτε έτσι την τελευταία σας μέρα σε αυτή τη μαγευτική πόλη. Για το αποψινό σας δείπνο, προτείνουμε να δοκιμάστε το εστιατόριο Stefanie. Εδώ θα δοκιμάσετε την παγκοσμίου φήμης Βιεννέζικη κουζίνα στην καρδιά της Βιέννης. Επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας και ξεκουραστείτε.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

    Είναι καιρός να επιστρέψετε στο σπίτι σας γεμάτοι αναμνήσεις και μοναδικές εμπειρίες έπειτα από αυτές τις μοναδικές Χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Βιέννη. Κάντε μερικά ψώνια της τελευταίας στιγμής και ίσως μια βόλτα στα αγαπημένα σας σημεία.

    Στη συνέχεια ετοιμαστείτε για την ιδιωτική σας μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για την πτήση σας στην Ελλάδα.

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ