Πάσχα στο Μαρακές, Deluxe Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Επισκεφθείτε το Μαρακές, μια τροπική όαση και την πρώτη επίσημη πολιτιστική πρωτεύουσα της Αφρικής
  • Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Αφρικής
  • Χαθείτε στους δρόμους της Medina
  • Εξερευνήστε διάσημα παλάτια και πολύχρωμα κτίρια
  • Ανακαλύψτε τον περίφημο βοτανικό και καλλιτεχνικό κήπο “Jardin Majorelle” του Μαρακές
  • Περάστε μέσα από την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία του Μαρακές την Jemaa el-Fnaa
  • Πηγαίνετε για ψώνια στα Souks
  • Περάστε μια νύχτα στην έρημο Σαχάρα με έναν ουρανό γεμάτο αστέρια
  • Δοκιμάστε την τύχη σας με τον υπέροχο Milky Way
  • Απολαύστε παραδοσιακή Μαροκινή κουζίνα
  • Ανεβείτε στο βουνό Άτλαντα και επισκεφθείτε το υψηλότερο σημείο που βρίσκεται στο Μαρόκο

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Το Βασίλειο του Μαρόκου είναι η βορειοδυτική χώρα στην περιοχή του Μαγκρέμπ της Βόρειας Αφρικής. Έχει θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα στα βόρεια, στον Ατλαντικό Ωκεανό στα δυτικά και έχει χερσαία σύνορα με την Αλγερία στα ανατολικά. Ένα ταξιδιωτικό παραμύθι που σας θυμίζει τις Χίλιες και Μία Νύχτες. Η πόλη του Μαρακές είναι χτισμένη στη σκιά των σχεδόν πάντα χιονισμένων βουνών της Ατλάντα, ακριβώς δίπλα σε ένα δάσος από φοίνικες. Πολυδιάστατος χώρος με σαφείς επιρροές από τη Δύση που θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα σας δώσει μια μοναδική και πρωτόγνωρη αίσθηση.

Σε κάθε γωνιά θα δείτε παλιά παραδοσιακά κτίρια, υπέροχα Ριάντ και τεράστια αρχοντικά που σας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Ο χώρος είναι γεμάτος από Ανατολίτικες μυρωδιές και αρώματα, επιπλέον οι εξαιρετικά ζεστοί και φιλόξενοι άνθρωποι θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να επισκέπτεστε έναν φίλο! Ένα μέρος γεμάτο φυσική ομορφιά και ιστορικό ενδιαφέρον, το Μαρόκο έχει γίνει ένας ονειρεμένος προορισμός που όλοι πρέπει να επισκεφτούν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Οι υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Μαρακές τον Απρίλιο τείνουν να είναι περίπου 24°C, με κυρίως ζεστές και ηλιόλουστες μέρες και η ελάχιστη θερμοκρασία σημειώνεται συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας γύρω στους 13°C.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Από € 1,600 ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο σε 5* ξενοδοχείο

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 5 διανυκτερεύσεις εντος της περιόδου του Ορθόδοξου Πάσχα.

Τι περιλαμβανεται:

  • Πτήση Αθήνα-Μαρακές-Αθήνα σε Economy class που περιλαμβάνει 1 χειραποσκευή 8 κιλά και 1 παραδοτέα αποσκευή 23 κιλά κατ’επιβάτη
  • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Μαρακές με πρωινό
  • Ιδιωτικές μεταφορές από/προς αεροδρόμιο
Περισσότερα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για την περίοδο του Ορθόδοξου Πάσχα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1η

    1st Day

    ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

    Η πτήση σας φτάνει στο αεροδρόμιο του Μαρακές το απόγευμα. Ο ιδιωτικός σας οδηγός σας περιμένει στο αεροδρόμιο και σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο για το check-in. Πάρτε το χρόνο σας για να τακτοποιηθείτε στο δωμάτιό σας. Σας προτείνουμε να νοικιάσετε μια παραδοσιακή άμαξα και να έχετε την πρώτη σας επαφή με αυτή τη μυστηριώδη πόλη σε έναν ρομαντικό περίπατο.

    Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε τη βόλτα σας στις Τοπικές Αγορές Μπαχαρικών και να αγοράσετε μικρά δώρα και αναμνηστικά. Όσες μέρες είστε στο Μαρόκο, σας προτείνουμε να αποφύγετε να δοκιμάσετε φαγητά τύπου fast-food, καθώς και να μην πίνετε νερό από βρύση ή πηγές, αλλά να προτιμάτε τα εμφιαλωμένα μπουκάλια γιατί μπορεί να είναι εξαιρετικά ανθυγιεινό για το στομάχι σας. Για το πρώτο σας δείπνο, το Mαροκινό εστιατόριο DAR MOHA θα ήταν μια καλή επιλογή για να εξοικειωθείτε με την τοπική κουζίνα.

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    MEDINA – ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ JARDIN MAJORELLE – ΠΛΑΤΕΙΑ JEMAA EL- FNAA

    Σήμερα μετά το πρωινό σας, περάστε το χρόνο σας γνωρίζοντας την πόλη. Μπορείτε να περάσετε την πρώτη σας ολοήμερη περιπλάνηση στην πόλη του Μαρακές.  Ξεκινήστε την περιήγησή σας από τη Medina, το πιο αρχαίο μέρος της πόλης με εκατοντάδες χρόνια ιστορίας και νιώστε τη Μαροκινή ατμόσφαιρα σε ένα περιβάλλον γεμάτο αρώματα και χρώματα. Αργότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Παλάτι Bahia. Μια καλή σύσταση θα ήταν επίσης o Βοτανικός – Καλλιτεχνικός Κήπος Jardin Majorelle, ένας από τους πιο μαγευτικούς και μυστηριώδεις κήπους στο Μαρόκο, δίπλα στο Mουσείο Yves Saint Laurent. Μπορείτε επίσης να δείτε και το Τζαμί Kutubiyya που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι το μεγαλύτερο τζαμί στο Μαρακές.

    Το απόγευμα, μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε παραδοσιακό τσάι και να περάσετε από την Πλατεία Jemaa el-Fnaa, που ζωντανεύει το βράδυ με μουσική, με παίκτες φλάουτο, χορευτές και καλλιτέχνες να δείχνουν τα ταλέντα τους κάτω από τα αστραφτερά φώτα των πάγκων. Πιθανώς ο πιο πολυσύχναστος χώρος εστίασης της Medina, είναι η πανύψηλη ταράτσα του εστιατορίου Nomad που είναι σε συνεχή υψηλή ζήτηση και είναι η ιδανική επιλογή για δείπνο.

  • Ημέρα 3η

    3rd Day

    ΜΑΡΑΚΕΣ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ OUZOUD

    Απολαύστε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο και εξοικονομήστε όση ενέργεια μπορείτε καθώς θα έχετε μια κουραστική αλλά πολύ ενδιαφέρουσα μέρα μπροστά σας. Το Μαρακές δεν αφορά μόνο την παλιά πόλη και την έρημο Σαχάρα, αλλά και έναν Τροπικό κρυμμένο παράδεισο. Σας προτείνουμε να κάνετε μια ολοήμερη εκδρομή και να εξερευνήσετε τους Καταρράκτες Ouzoud που βρίσκονται περίπου 2,5 ώρες μακριά με το αυτοκίνητο. Η θέα θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα. Αν σας αρέσει η πεζοπορία, αυτό είναι το τέλειο μέρος για εσάς.

    Καθώς ακολουθείτε το μονοπάτι μπορεί να είστε τυχεροί και να συναντήσετε μερικές μαϊμούδες. Στο κάτω μέρος του καταρράκτη, μπορείτε να βρείτε μερικά παραδοσιακά μικρά καραβάκια για να σας ταξιδέψουν γύρω από το ποτάμι, όπου υπάρχουν τοπικά καφέ για ένα ωραίο ζεστό φλιτζάνι Μαροκινό Πράσινο Τσάι με Μέντα. Αργά το απόγευμα μπορείτε να επιστρέψετε στο Μαρακές και να χαλαρώσετε στο ξενοδοχείο σας ή να δοκιμάσετε ένα από τα πολλά εστιατόρια της πόλης.

  • Ημέρα 4η

    4th Day

    ΧΑΜΜΑΜ – ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ

    Μεγάλη Παρασκευή

    Αφού ολοκληρώσετε το πρωινό σας ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε με μια πλήρη ημέρα Spa στο Μαρακές. Αυτός ο προορισμός είναι γνωστός για τις περιποιήσεις Spa και τα παραδοσιακά Χαμμάμ. Περάστε την ημέρα σας με άνεση σε ένα από τα πολλά Xαμμάμ που υπάρχουν στην πόλη. Δοκιμάστε τις θεραπείες με πηλό ή χαλαρώστε ξαπλωμένοι σε μια ζεστή πέτρα σε ένα ιδιωτικό ατμόλουτρο.

    Μετά το μεσημεριανό σας ξεκινήστε για την Έρημο Agafay. Μόλις 1 ώρα με το αυτοκίνητο μακριά σας περιμένει το Nkhila Desert Luxury Camp. Περάστε τη νύχτα στην ιδιωτική σας σκηνή με τη μαγευτική θέα στους αμμόλοφους. Απολαύστε ένα δείπνο κάτω από το φως των αστεριών καθως ακούτε ιστορίες από τους ντόπιους. Θα ξετρελαθείτε! Σας προτείνουμε να μείνετε ξύπνιοι όσο πιο αργά μπορείτε για να θαυμάσετε τον γαλαξία στον πεντακάθαρο ουρανό μακρυά από τα φώτα της πόλης.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΕΤΡΑΚΥΚΛΟΥ – SANDBOARDING ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ

    Μεγάλο Σάββατο

    Ξυπνήστε και απολαύστε την ανατολή του ηλίου πάνω από την έρημο Agafay ενώ παίρνετε το πρωινό σας. Στη συνέχεια έφτασε η ώρα να επισκεφθείτε ένα από τα πιο υπέροχα και ταυτόχρονα πιο δύσκολα οικοσυστήματα σε στυλ. Οδηγείστε ένα Τετράκυκλο και νιώστε την αδρεναλίνη πάνω από τους αμμόλοφους της ερήμου και εξερευνήστε τη γύρω περιοχή μέσα από την ποικιλόμορφη ύπαιθρο του Μαρακές.

    Αν είστε λάτρης του snowboard, τότε το sandboard θα σας καταπλήξει. Κατεβείτε τον αμμώδη λόφο με τη σανίδα σας και περάστε ευχάριστα και διασκεδαστικά στην έρημο. Φυσικά, μην παραλείψετε μια βόλτα με καμήλα που είναι η must εμπειρία της ερήμου.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ

    Κυριακή του Πάσχα

    Σήμερα είναι η τελευταία σας μέρα και σας προτείνουμε να απολαύσετε μια τελευταία βόλτα στην πόλη, να βγάλετε ίσως μερικές ακόμη φωτογραφίες σε αυτή την αγαπημένη συνοικία και τα στενά μωσαϊκά σοκάκια ή να πιείτε έναν καφέ στο διάσημο Bacha Coffee House, με περισσότερες από 200 ποικιλίες καφέ single προέλευσης και το υπέροχο μαροκινό Moka.

    Στη συνέχεια ήρθε η ώρα για check out και αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας με ιδιωτική μεταφορά με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο του Μαρακές. Επιστροφή στην Αθήνα με τις καλύτερες Πασχαλινές αναμνήσεις από το Μαρακές!

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ