Χριστούγεννα στο Ροβανιέμι, Φιλανδία, Luxury Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Επισκεφτείτε το θρυλικό χωριό του Άγιου Βασίλη και γνωρίστε τον από κοντά
  • Ζήστε το Βόρειο Σέλας, Aurora Borealis, το πιο εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο φωτός στον κόσμο
  • Μπείτε σε έναν παγωμένο κόσμο και απολαύστε το απόλυτο χειμερινό γεύμα μέσα σε ένα κρυστάλλινο περιβάλλον σε ξενοδοχείο και εστιατόριο από πάγο
  • Συνδυάστε τη χαλάρωση μιας σάουνας με το τολμηρό κολύμπι σε παγωμένη λίμνη – η απόλυτη Φινλανδική εμπειρία
  • Ανακαλύψτε το μέρος όπου τα ξωτικά κατασκευάζουν τα δώρα των Χριστουγέννων στο Μυστικό Εργοστάσιο Παιχνιδιών
  • Μάθετε τα μυστικά του εργαστηρίου και αποκτήστε το δικό σας πτυχίο ξωτικού από την Ακαδημία των Ξωτικών
  • Επισκεφτείτε μια αυθεντική φάρμα ταράνδων και χάσκυ και γνωρίστε τους κατοίκους της Αρκτικής
  • Ζήστε την εμπειρία μιας παραδοσιακής βόλτας με έλκηθρο με τάρανδο ή χάσκυ μέσα από παγωμένα τοπία
  • Κινηθείτε με ταχύτητα μέσα από τα χιονισμένα μονοπάτια της Λαπωνίας με Snowmobiling
  • Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο παραδοσιακό Φινλανδικό ice fishing
  • Ανακαλύψτε τους εντυπωσιακούς παγωμένους καταρράκτες στο Φαράγγι Korouoma και απολαύστε ένα μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Ροβανιέμι αυτά το Χριστούγεννα, στην καρδιά της Φινλανδικής Λαπωνίας, μόλις 6,4 χλμ. νότια του Αρκτικού Κύκλου. Αυτή η πόλη είναι η επίσημη πατρίδα του Άγιου Βασίλη, όπου μπορείτε να τον συναντήσετε και να νιώσετε την αυθεντική Χριστουγεννιάτικη χαρά. Οι μεγάλες νύχτες και οι σκοτεινοί ουρανοί του Ροβανιέμι προσφέρουν μοναδική θέα στο Βόρειο Σέλας, γνωστό ως Aurora Borealis, που κάνει την εμπειρία ακόμα πιο μαγευτική.

Εδώ μπορείτε να συμμετάσχετε σε πολλές εορταστικές δραστηριότητες, όπως βόλτες με έλκηθρα από τάρανδους και σκύλους χάσκυ, καθώς και να απολαύσετε την εμπειρία μιας αυθεντικής Φινλανδικής σάουνας. Με μέσες θερμοκρασίες γύρω στους -6°C και μόλις 2,5 ώρες ηλιοφάνειας την ημέρα, ο Δεκέμβριος στο Ροβανιέμι είναι ιδανικός για χειμερινές δραστηριότητες. Μην ξεχάσετε να ντυθείτε ζεστά με ισοθερμικά ρούχα και μπότες χιονιού για να απολαύσετε στο έπακρο την εκπληκτική ομορφιά αυτού του χιονισμένου παραδείσου.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Τιμή κατόπιν αιτήματος, σε δίκλινο δωμάτιο σε 5* ξενοδοχείο

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 6 διανυκτερεύσεις εντος του εορταστικού διαστήματος Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς & Φώτων.

Τι περιλαμβανεται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια από/προς Ροβανιέμι σε Business class που περιλαμβάνει 1x χειραποσκευή 8 κιλών & 2x παραδοτέες αποσκευές 32 κιλών κατ’επιβάτη
  • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Ροβανέμι με πρωινό
  • 1 διανυκτέρευση σε Glass Igloo στο Ξενοδοχείο του Πάγου με πρωινό
  • Ιδιωτική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
Περισσότερα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς & των Φώτων.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1η

    1st Day

    ΑΘΗΝΑ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

    Φτάνετε στο Ροβανιέμι και επιβιβάζεστε στην ιδιωτική σας μεταφορά που θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας. Πάρτε το χρόνο σας για να κάνετε check-in και, στη συνέχεια, απολαύστε μια βόλτα στην πόλη του Ροβανιέμι. Θα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε σε αυτήν την όμορφη πόλη και να δείτε την ποικιλία των καταστημάτων, από διάσημες μάρκες μέχρι τοπικά και να απολαύσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων.

    Όταν δύει ο ήλιος, μπορείτε να φάτε το πρώτο σας δείπνο στο εξαιρετικό Arctic Restaurant και να δοκιμάσετε τον πρώτο σας παραδοσιακό Λαπωνικό σοταρισμένο τάρανδο μαζί με άλλα τοπικά πιάτα σε συνδυασμό με καταπληκτικό κρασί.

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    ΦΙΛΑΝΔΙΚΗ ΣΑΟΥΝΑ – ΚΟΛΥΜΠΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ

    Η πρώτη σας πλήρης μέρα στην πόλη του Ροβανιέμι θα ξεκινήσει με μια επίσκεψη στο Μουσείο Arktikum & Κέντρο Επιστημών για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη βόρεια φύση. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μικρά παιδιά και ενήλικες να κατανοήσουν περισσότερα για τη φύση σε αυτήν την άκρη του κόσμου και να απολαύσουν αρκτικές ιστορίες στις βιωματικές εκθέσεις και εκδηλώσεις του μουσείου της πόλης. Στη συνέχεια, μπορείτε να φάτε κάτι σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της πόλης.

    Αργότερα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να χαλαρώσετε σε μια Φινλανδική Σάουνα & Κολύμπι στον Πάγο, ώστε να καταλάβετε γιατί είναι τόσο σημαντικό στη ζωή και τον πολιτισμό των Φινλανδών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε με μοναδικό τρόπο αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων στο Ροβανιέμι.

  • Ημέρα 3η
    Παραμονή Χριστουγέννων

    3rd Day
    Παραμονή Χριστουγέννων

    ΒΟΛΤΑ ΜΕ SNOWMOBILE

    Απολαύστε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο και ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια! Το Snowmobile είναι πολύ δημοφιλές στο Ροβανιέμι και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείτε τη φύση καλυμμένη με χιόνι. Στο δάσος της Λαπωνίας, υπάρχουν ταχύτερα  Snowmobile για εφήβους και ενήλικες. Σε αυτές τις βόλτες υπάρχουν συχνά στάσεις για μεσημεριανό γεύμα και ζεστά ροφήματα. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε τη βόλτα σας μετά το σκοτάδι, για μια ακόμα πιο ατμοσφαιρική περιήγηση και μαγευτική θέα καθώς οδηγείτε μέσα στο χιόνι τη νύχτα.

    Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να δείτε το εκπληκτικό  Βόρειο Σέλας, ενώ οδηγείτε το snowmobile. Το Βόρειο Σέλας φαίνεται με γυμνό μάτι, αλλά είναι καλύτερο να έχετε μαζί σας μια καλή κάμερα για να τραβήξετε όσες φωτογραφίες θέλετε για να θυμάστε αυτό το μοναδικό φαινόμενο που συμβαίνει σε αυτήν την άκρη του κόσμου. Απολαύστε ένα δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας μετά από αυτή τη κουραστική μέρα.

  • Ημέρα 4η
    Χριστούγεννα

    4th Day
    Χριστούγεννα

    ΧΩΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ – ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ

    Είναι Χριστούγεννα! Αν θέλετε να νιώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Χωριό του Άγιου Βασίλη όπου μπορείτε να συναντήσετε τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη! Στο χωριό θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το Κεντρικό Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, όπου μπορείτε να γράψετε γράμματα στην οικογένεια και τους αγαπημένους σας πίσω στο σπίτι και να το σφραγίσετε από την «επίσημη» σφραγίδα του Κεντρικού Ταχυδρομείου του Άγιου Βασίλη. Όσο βρίσκεστε εκεί, μπορείτε να περιπλανηθείτε σε αυτό το όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό και να χαθείτε στους στολισμένους δρόμους με τα μαγαζάκια για χριστουγεννιάτικα ψώνια. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά χριστουγεννιάτικα αξιοθέατα στο χωριό του Άγιου Βασίλη, όπως οι βόλτες με έλκηθρο με τάρανδο, το snowmobiling για παιδιά (ηλικίας 4 και άνω).

    Υπάρχει επίσης μια Ακαδημία όπως καμία άλλη! Το Elf’s Hat Academy, όπου μπορείτε να μάθετε πώς να διαβάζετε και να οργανώνετε μεγαλύτερα και μικρότερα βιβλία, και να εξασκείτε την τέχνη της απόκρυψης σε κοινή θέα, θα μελετήσετε την τέχνη της κατασκευής παιχνιδιών, θα μάθετε τα μυστικά των τελετουργιών της σάουνας και πιο ενδιαφέροντα πράγματα που ξέρουν τα ξωτικά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα πολλά εστιατόρια που υπάρχουν στο χωριό ή στη γύρω περιοχή για να απολαύσετε το χριστουγεννιάτικο δείπνο σας. Στο χωριό του Άγιου Βασίλη τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν!

    Μετά την επίσκεψή σας στο χωριό του Άγιου Βασίλη, μπορείτε να προετοιμαστείτε για μια άλλη μεγάλη δραστηριότητα για την ημέρα των Χριστουγέννων σας, το Βόρειο Σέλας. Υπάρχουν πολλές εκδρομές έξω από το χωριό που μπορούν είτε να σας οδηγήσουν στο δάσος για να βρείτε καθαρό ουρανό είτε κοντά στην πόλη, για να μπορέσετε να δείτε αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ – ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΕΔΙΛΑ

    Ολοκληρώστε το πρωινό σας και ετοιμαστείτε για μια ακόμη μέρα περιπέτειας! Σήμερα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Ψάρεμα στον Πάγο, ώστε να καταλάβετε καλύτερα πώς οι Φινλανδοί πιάνουν ψάρια ακόμα και στα παγωμένα νερά. Ενώ περιμένετε να πιάσετε το ψάρι του γλυκού νερού, απολαύστε ένα ζεστό ρόφημα ενώ κάθεστε σε δέρμα ταράνδου.

    Μπορείτε να φτάσετε στα σημεία για ψάρεμα στον πάγο με αυτοκίνητο, με snowmobile ή με Χιονοπέδιλα, που είναι μια ακόμη εξαιρετική δραστηριότητα στο χιόνι που μπορείτε να δοκιμάσετε όσο βρίσκεστε στην πόλη του Ροβανιέμι αυτά τα Χριστούγεννα. Για δείπνο μπορείτε να δοκιμάσετε το Gustav Kitchen & Bar, ένα άλλο καταπληκτικό Φινλανδικό εστιατόριο για να ολοκληρώσετε τη μέρα σας.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    ΓΥΑΛΙΝΟ ΙΓΚΛΟΥ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΠΟ ΠΑΓΟ

    Μετά το πρωινό σας, ολοκληρώστε το check-out από το ξενοδοχείο σας και ετοιμαστείτε για άλλη μια μεγάλη περιπέτεια στη Λαπωνία. Σήμερα θα μείνετε σε ένα Γυάλινο Ιγκλού το οποίο βρίσκεται στο χιονισμένο τοπίο δίπλα από ένα Ξενοδοχείο φτιαγμένο από πάγο.

    Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε όσο θα είστε εκεί, όπως βόλτα στο μαγευτικό χιονισμένο τοπίο, να χαλαρώσετε στην σάουνα φτιαγμένη από πάγο που είναι μοναδική στον κόσμο, να κάνετε μια βόλτα με Snowmobile και πολλές ακόμη. Θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και θα απολαύσετε τοπικές Σκανδιναβικές γεύσεις σε ένα δείπνο 3 πιάτων στο εστιατόριο που είναι και αυτό φτιαγμένο από πάγο.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    ΦΑΡΜΑ ΤΑΡΑΝΔΩΝ & ΣΚΥΛΩΝ ΧΑΣΚΥ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

    Απολαύστε το πρωινό σας και στη συνέχεια ετοιμαστείτε για την τελευταία σας δραστηριότητα στην πόλη του Ροβανιέμι. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε μια Φάρμα Ταράνδων και Σκύλων Χάσκυ, όπου θα μάθετε περισσότερα για αυτά τα υπέροχα ζώα. Μπορείτε να πάτε μια σύντομη βόλτα με τους τάρανδους με έλκηθρο, μέσα από την αρκτική ύπαιθρο.

    Στη συνέχεια θα συναντήσετε τα αξιολάτρευτα Χάσκυ με τις ιδιαίτερες προσωπικότητες στην ιδιωτική και όμορφη ιδιοκτησία τους που βρίσκεται στο δάσος και κοντά στο ποτάμι. Με αυτή την τελευταία περιήγηση θα αποκτήσετε μια πραγματική εμπειρία από τις φάρμες ταράνδων και σκύλων Χάσκυ στα περίχωρα της πόλης του Ροβανιέμι, όπου οι βοσκοί ταράνδων και οδηγοί των έλκηθρων με τα σκυλιά Χάσκυ σας μυούν τόσο στη φροντίδα τους όσο και στη ζωή των ζώων.

    Επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας για ένα τελευταίο γεύμα στο εστιατόριο πάγου και για το check-out. Έπειτα ένα ιδιωτικό όχημα θα σας πάει στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας. Άφιξη στην Αθήνα γεμάτη αναμνήσεις και νέες εμπειρίες από το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι σας στο Ροβανιέμι!

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ