Χριστούγεννα στο Παρίσι, Deluxe Πακέτο

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Εξερευνήστε το Παρίσι, τη μαγευτική “Πόλη του Φωτός”
  • Δοκιμάστε πατινάζ με θέα τον εμβληματικό Πύργο του Άιφελ
  • Περπατήστε στη λαμπερή Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, μία από τις πιο διάσημες στον κόσμο
  • Ανακαλύψτε πολυτελή ψώνια στις θρυλικές Galeries Lafayette
  • Εξερευνήστε τα αριστουργήματα και τα μυστικά του Μουσείου του Λούβρου
  • Βυθιστείτε στην καλλιτεχνική αύρα της Μονμάρτρης
  • Ανεβείτε στην κορυφή της Αψίδας του Θριάμβου για πανοραμική θέα
  • Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Disneyland
  • Απολαύστε εκλεκτό γαλλικό κρασί και γαστρονομικές γεύσεις
  • Χαλαρώστε στο θρυλικό καμπαρέ του Moulin Rouge

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Το Παρίσι, η πρωτεύουσα της Γαλλίας και μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις στον κόσμο, μαγεύει τους επισκέπτες με την απαράμιλλη ομορφιά και την πολιτιστική της κληρονομιά. Βρίσκεται στο βόρειο-κεντρικό τμήμα της χώρας, με τον ποταμό Σηκουάνα να το διασχίζει, δίνοντας μορφή στις τρεις κύριες περιοχές του: το Île de la Cité, την καρδιά της θρησκευτικής και πολιτικής ζωής, την αριστερή όχθη, που είναι παραδοσιακά η έδρα της διανόησης, και τη δεξιά όχθη, όπου βρίσκεται το οικονομικό κέντρο της πόλης. Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, το Παρίσι, γνωστό ως «Πόλη του Φωτός», λάμπει ακόμη περισσότερο με αμέτρητα λαμπιόνια να φωτίζουν τις λεωφόρους, τους κήπους και τις πλατείες, δημιουργώντας μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι διάσημες Χριστουγεννιάτικες αγορές, όπως αυτή στις Galeries Lafayette, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες για ψώνια, ενώ η Λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μετατρέπεται σε παραμυθένιο σκηνικό με χιλιάδες φωτάκια και στολίδια. Παρά τις χειμερινές θερμοκρασίες, που κυμαίνονται από 2°C τη νύχτα έως περίπου 8°C την ημέρα, το Παρίσι το Δεκέμβριο αποτελεί μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Από πατινάζ στον Πύργο του Άιφελ και επισκέψεις στο Μουσείο του Λούβρου, έως βόλτες στη μποέμ Μονμάρτρη και το καμπαρέ του Moulin Rouge, η πόλη προσφέρει αμέτρητες δραστηριότητες και αξιοθέατα. Τα αρώματα της Γαλλικής κουζίνας, το κρασί και τα εκλεκτά εστιατόρια θα σας ολοκληρώσουν αυτή την μαγευτική εμπειρία, κάνοντας τα Χριστούγεννα στο Παρίσι αξέχαστα.

Περισσότερα

TIMH PRICING

Από € 2,000 ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο σε 4* ξενοδοχείο

  • Το πακέτο είναι ενδεικτικό για 5 διανυκτερεύσεις εντος του εορταστικού διαστήματος Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς & Φώτων.

Τι περιλαμβανεται:

  • Πτήση Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα στην Economy class, που περιλαμβάνει 1x χειραποσκευή 8 κιλών & 1x παραδοτέα αποσκευή 23 κιλών κατ’επιβάτη
  • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στο Παρίσι με πρωινό
  • Ιδιωτική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
Περισσότερα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό για την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς & των Φώτων.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Ημέρα 1η

    1st Day

    ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

    Άφιξη στο Παρίσι και μια ιδιωτική μεταφορά θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε check-in, να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε μια βόλτα στα πολλά καφέ και εστιατόρια του Παρισιού, ενώ θαυμάζετε τα Χριστουγεννιάτικα φώτα.

    Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες περιοχές του Παρισιού έχουν μια επιπλέον δόση λάμψης για την εορταστική περίοδο που διαρκεί από τα μέσα Νοεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου. Περάστε το βράδυ σας με ένα ρομαντικό δείπνο στα πολυάριθμα εστιατόρια και μπιστρό του Παρισιού.

  • Ημέρα 2η

    2nd Day

    EIFFEL TOWER – SACRE COEUR – NOTRE DAME DE PARIS

    Η πρώτη σας πλήρης μέρα στο Παρίσι θα ξεκινήσει με το πιο εμβληματικό σημείο αυτής της πόλης, τον Πύργο του Άϊφελ. Μπορείτε να απολαύσετε μια περιήγηση και να θαυμάσετε την Πόλη του Φωτός από το ψηλότερο σημείο. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε μια χαλαρωτική βόλτα στους κήπους του Τροκαντερό ακριβώς μπροστά από τον Πύργο. Στη συνέχεια, κατεβείτε στη Sacre Coeur, το πιο τέλειο σημείο για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα από τα σκαλιά μπροστά από την εκκλησία. Καθώς πέφτει η νύχτα, κάντε μια βόλτα στη γειτονιά της Μονμάρτρης που πρέπει να επισκεφθείτε.

    Μετά την περιήγησή σας στη Μονμάρτρη, αφιερώστε λίγο χρόνο για να περπατήσετε στο Palais Garnier και να δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα επιδόρπια στο Café de la Paix ακριβώς απέναντι. Περάστε μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων και ολοκληρώστε τη μέρα σας με μια ρομαντική κρουαζιέρα στον ποταμό Σηκουάνα διασχίζοντας τις γοητευτικές γέφυρες. Δειπνήστε στο σκάφος καθώς περνάτε από το Pont Neuf, την ιστορική παλιά πόλη του Παρισιού διασχίζοντας τη Pont de l’ Archeveche.

  • Ημέρα 3η
    Παραμονή Χριστουγέννων

    3rd Day
    Παραμονή Χριστουγέννων

    ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ – SHOPPING DAY

    Απολαύστε το πρωινό σας στο ξενοδοχείο και ετοιμαστείτε για μια μέρα πολιτισμού στο μουσείο του Λούβρου! Είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεναγηθείτε και να αφιερώστε χρόνο για να θαυμάσετε κάθε τμήμα αυτού του μοναδικού μουσείου, ενός από τα μεγαλύτερα στον κόσμο! Δίπλα στο μουσείο, βρίσκονται οι κήποι Tuileries, με μια από τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες Αγορές και ένα συναρπαστικό Παγοδρόμιο, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας.

    Οι Παριζιάνοι είναι γνωστοί για το μοναδικό γούστο τους στο στυλ και τη μόδα. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα καλύτερα πολυκαταστήματα της πόλης όπως το Le Marais, το Printemps και φυσικά το περίφημο Galeries Lafayette. Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις των αγορών, μια επίσκεψη σε αυτά τα καταστήματα είναι μοναδική καθώς ακόμη και τα κτίρια είναι φτιαγμένα με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και με εντυπωσιακά εορταστικές βιτρίνες, ειδικά σχεδιασμένες για τα Χριστούγεννα. Σε αυτά τα καταστήματα, μπορείτε να βρείτε μερικές μοναδικές Γαλλικές μάρκες που είναι διαθέσιμες μόνο εκεί.

    Κάντε μια βόλτα στη διάσημη και πολύχρωμα διακοσμημένη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων για να θαυμάσετε όχι μόνο την Αψίδα του Θριάμβου αλλά και τις καλύτερες μπουτίκ σχεδιαστών! Για το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων, η μπρασερί L’ Alsace, που σερβίρει ξινολάχανο, θαλασσινά, μπύρα και κρασιά Αλσατίας θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

  • Ημέρα 4η
    Χριστούγεννα

    4th Day
    Χριστούγεννα

    ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND

    Σήμερα είναι Χριστούγεννα. Επιβιβαστείτε στο μεταφορικό σας μέσο για να φτάσετε στη Ντίσνεϋλαντ, το διασκεδαστικό μέρος τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά και μοιραστείτε τη χαρούμενη μαγεία με τα Χριστούγεννα. Ζήστε τα μαγεμένα Χριστούγεννα της Disney και έναν κόσμο γεμάτο καταστήματα, περίπτερα ψυχαγωγίας, τρενάκια και το must Space Tower!

    Προκαλέστε το παιδί μέσα σας και νιώστε ένα αληθινό παραμύθι σε αυτό το παγκοσμίως γνωστό πάρκο του Walt Disney. Δεδομένου ότι πρόκειται να έχετε μια ολόκληρη μέρα στο πάρκο, ένα δείπνο στο Mumi Restaurant, στην καρδιά του Παρισιού, θα ήταν μια ωραία επιλογή.

  • Ημέρα 5η

    5th Day

    VERSAILLES – ΚΗΠΟΙ LUXEMBOURG

    Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια ημερήσια επίσκεψη σε ένα αληθινό παλάτι, τις Βερσαλλίες. Το Παλάτι των Βερσαλλιών έχει καταχωρηθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO εδώ και 40 χρόνια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα δείγματα της Γαλλικής τέχνης του 17ου αιώνα. Κατασκευάστηκε για πρώτη φορά από τον Λουδοβίκο ΙΓ’ το 1623 και ήταν ένα απλό κυνηγετικό καταφύγιο. Από τότε, το Παλάτι των Βερσαλλιών έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κοινωνική και πολιτική ζωή της Γαλλίας. Θαυμάστε το κοντινό πάρκο, τους σύνθετους κήπους  με την πολλαπλή και πλούσια βλάστηση, τα Ανάκτορα Τριανόν και το Κτήμα της Μαρίας-Αντουανέτας.

    Κοντά στις Βερσαλλίες και στην καρδιά του Παρισιού, οι Κήποι του Λουξεμβούργου σας περιμένουν για να σας προσφέρουν ένα χαλαρωτικό απόγευμα. Θεωρείται ως ένας από τους «πνεύμονες» του Παρισιού, με πολυάριθμους διαδρόμους, χαλινάρια και ποδηλατικές διαδρομές. Για μεσημεριανό γεύμα μπορείτε να πάτε στο La Terrasse de Madame, ένα καταπληκτικό εστιατόριο στους κήπους του Λουξεμβούργου.

  • Ημέρα 6η

    6th Day

    POMPIDOU CENTRE – ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

    Δεν μπορείτε να φύγετε από το Παρίσι χωρίς να επισκεφτείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα που έχει να επιδείξει η πόλη του Φωτός, το Κέντρο Georges Pompidou. Η ιδέα για ένα πολυπολιτισμικό συγκρότημα, που συγκεντρώνει σε ένα μέρος διαφορετικές μορφές τέχνης και λογοτεχνίας, αναπτύχθηκε και στεγάζει τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Πληροφοριών, το Εθνικό Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ινστιτούτο Έρευνας και Συντονισμού Ακουστικής/Μουσικής. Μονογραφικές, ιστορικές και θεματικές εκθέσεις και εκθέσεις προσφέρουν στους επισκέπτες ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πανόραμα της μοντέρνας τέχνης και της σύγχρονης δημιουργίας, καθώς και μια από τις σημαντικότερες συλλογές μουσείων στην Ευρώπη.

    Επιπλέον, αν ψάχνετε για κάτι πιο κλασικό, το Musée d’Orsay είναι διάσημη για τη μεγάλη συλλογή από 2.000 ιμπρεσιονιστικούς πίνακες και 600 γλυπτά, με αριστουργήματα ζωγράφων όπως ο Μονέ, ο Μανέ, ο Σεζάν, ο Ρενουάρ και ο Βαν Γκογκ. Για μεσημεριανό, μια πολύ καλή επιλογή θα ήταν το Le Recamier Restaurant, με το καλύτερο παραδοσιακό σουφλέ της πόλης. Ώρα για check out, μερικές τελευταίες φωτογραφίες και αναχώρηση από το ξενοδοχείο με ιδιωτική μεταφορά με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο. Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες αναμνήσεις από το Παρίσι!

Περισσότερα
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ